EQUA

Başarılı
Herkese merhaba.

Aklımdaki iki monitör şunlar. Sistemim genel olarak beyaz ağırlıklı olduğu için beyaz monitör önceliğim. AAA ve FPS oyunlarını karışık olarak oynuyorum. Ayrıca alacağım monitörü North Bayou F80 monitör standı ile kullanacağım, o yüzden standla uyumlu (VESA) olması benim için çok önemli.

Düşündüğüm Modeller:
  • MSI MAG 274QRFW
  • Philips Evnia 27M2N3501PA/00

Philips modelinde IPS glow ve CW (Coil Whine) sorunları biraz fazla sanırım, o yüzden beni düşündürdü. MSI modelinde çok fazla şikayet göremedim ama onun da Hz değeri diğerine göre daha düşük.

Sizin bu iki model arasından öneriniz hangisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.

Aklımdaki iki monitör şunlar. Sistemim genel olarak beyaz ağırlıklı olduğu için beyaz monitör önceliğim. AAA ve FPS oyunlarını karışık olarak oynuyorum. Ayrıca alacağım monitörü north bayou F80 monitör standı ile kullanacağım, o yüzden standla uyumlu (VESA) olması benim için çok önemli.

Düşündüğüm modeller:
  • MSI MAG 274qrfw.
  • Philips evnia 27M2N3501PA/00

Philips modelinde IPS glow ve cw (coil whine) sorunları biraz fazla sanırım, o yüzden beni düşündürdü. MSI modelinde çok fazla şikayet göremedim ama onun da Hz değeri diğerine göre daha düşük.

Sizin bu iki model arasından öneriniz hangisi olur?

Philips olanı direk hiç düşünmeden alın bence şahsi olarak da internette yazan şikayetlere pek aldırış etmeyin cünkü herkes kendi kafasına göre bir şeyler yazıyorlar ama sonuca baktığımızda gercekten sorun yaşayan kısım 1000 de 1 oluyor genelde (not: Aşağıya linkini eklediğim modelede bakın isterseniz)

Attığınız Philips monitörün şu an Amazon üzerinde indirimde olduğunu görüntülüyorum hocam, bahsettiğiniz sorunlarda veya herhangi bir başka sorunda Amazon ve Sinerji sizlere anında destek olacaktır diye düşünüyorum, kağıt üzerinde de Philips daha iyi görünüyor.

Philips olanı direk hiç düşünmeden alın bence şahsi olarak da internette yazan şikayetlere pek aldırış etmeyin cünkü herkes kendi kafasına göre bir şeyler yazıyorlar ama sonuca baktığımızda gercekten sorun yaşayan kısım 1000 de 1 oluyor genelde (not: Aşağıya linkini eklediğim modelede bakın isterseniz)

2K önceliğim beyaz olmazıda tercihen daha iyi olur ayrıca monitör bir süre kutuda yatacak test etme sansım olmaz yani.

Attığınız Philips monitörün şu an Amazon üzerinde indirimde olduğunu görüntülüyorum hocam, bahsettiğiniz sorunlarda veya herhangi bir başka sorunda Amazon ve Sinerji sizlere anında destek olacaktır diye düşünüyorum, kağıt üzerinde de Philips daha iyi görünüyor.

Kağıtüstünde iyi gözüküyor evet fakat cw şikayeti ve rahatsız edici düzeyde IPS glow şikayetleri ve panelin kenarlarından direkt ışık sızması şikayeti gördüm pamel tam oturmadığı için aralarında fiyat farkı yok zaten.

Kağıtüstünde iyi gözüküyor evet fakat cw şikayeti ve rahatsız edici düzeyde IPS glow şikayetleri ve panelin kenarlarından direkt ışık sızması şikayeti gördüm pamel tam oturmadığı için aralarında fiyat farkı yok zaten.
@31448, hocamın dediği gibi kötü yorumlara aldırış etmeyin hocam, insanlar doğru dürüst çalıştıramadığı ürüne bile direkt olumsuz yorum yapıp alacak olanların bile hevesini kaçırıyor.

@31448, hocamın dediği gibi kötü yorumlara aldırış etmeyin hocam, insanlar doğru dürüst çalıştıramadığı ürüne bile direkt olumsuz yorum yapıp alacak olanların bile hevesini kaçırıyor.

IPS glowu bir şekilde halledebilirim monitör üstü ışığı ile filan ama cw ve panel sızıntısı sorun olur.

IPS glowu bir şekilde halledebilirim monitör üstü ışığı ile filan ama cw ve panel sızıntısı sorun olur.
Hocam yazdıklarınıza karşı bir argüman sunamıyorum çünkü sizde bilirsiniz teknoloji tamamen şans işi mesela bende klavye olarak Claw's kullanıyorum, insanlar fazlasıyla kötülemişti ancak fazlasıyla memnunum. Ondan dolayı kötü yorumlara pek aldırış etmenizi tavsiye etmem, en kötü ihtimalle paketini çok temiz şekilde açarsınız, denersiniz ve iade edersiniz hem içinizde de kalmamış olur. :)