inters0

Uzman
Merhaba. Şu anda Redmi Buds 6 Active kullanıyorum. Açıkçası genel olarak F/P ürünü, tek hoşuma gitmeyen özelliği herhalde biraz hassas olduğum için basları/tizleri (çok anlamıyorum) ve sesin yüksekliği biraz fazla gelebiliyor ve beni yoruyor. Ayrıca bazen beyaz gürültü dediğimiz bir uğultu var, belki dinlerken çok hissermiyorsun ama kulaklığı çıkarınca o sesin biraz can sıkıcı olduğunu fark ediyorsun. Öncelikle bu problem çözülebilir bir şey mi? Hayırsa, o halde yine benzer fiyatlara bahsettiğim problemleri yaşamayacağım bir kulak içi silikonsuz Bluetooth kulaklık tavsiyesi istiyorum. 😊

Kablolu olarak Sony MDR-E9LP kulaklık kullanıyorum ve ses açısından çok memnunum. Ses tatmin edici ama uzun dinlemede yormuyor, bilginiz olsun diye söylemek istedim faydası olur mu bilmiyorum.

[]

Son düzenleme:
Buds3 dusuk model. Pro modelinde oyle bir sorun duymadim.
Sorun değil bu, çoğu ANC'ye sahip cihazda oluyor.

Kulaklıkların mikrofonları çevre sesini tarıyor ve ona göre frekans oynatıyor, bu da white noise veya benzeri bir sese neden oluyor.

Eğer kulaklıklar kirliyse ondan dolayı da olur.

Sorun değil bu, çoğu ANC'ye sahip cihazda oluyor.

Kulaklıkların mikrofonları çevre sesini tarıyor ve ona göre frekans oynatıyor, bu da white noise veya benzeri bir sese neden oluyor.

Eğer kulaklıklar kirliyse ondan dolayı da olur.
ANC acikken bu bir sorun degil fakat kapali olmasina ragmen white noise geliyorsa o zaman sorundur.