not: Deneyseldir, ilk önce bir fare beyninde deneyiniz. Duygu, anı, hafıza vb. şeyleri silmez; sadece beynin mekanizmasını değiştirir.
beyniniz en önemli anlarda patlıyor, sınavdan 0 çektiriyor ve işlevsiz durumdaysa işletim sistemi değişikliliğine ihtiyacınız olabilir. Arch en hızlı Brainos'lardan birisi. Bugün sizlere nasıl beyninize Arch kurabilirsiniz, onu anlatıyorum.

SSH ile beyine bağlanma
PC'nize geçin ve komut istemine ssh [email protected]:456 yazın. 456 kısmı sizin yaşınız, ben 456 yaşındayım. Şifre varsayılan olarak mal-ware olmalı. Açılışı "meraklı adanalılar literatürü" merak ediyorsanız. Neyse, beyninize girdikten sonra bos-info --os-name --os-version komudunu kullanın. Brainos yazılımları her işletim sisteminde varsayılan olarak gelir, Gentoo'da bile. Eğer Windows'taysanız farklı, diğer işletim sistemlerindeyseniz farklı ilerliyoruz.

Windows yolu: Kulakkodes + Arch ISO'su
komut olarak winpm install kulakkodes --iso-writing-capability --iso-support --eartorawdata --eartorawvideo komutuna ihtiyacımız var. Kulaktan alınan sesi RAW veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıp kulakkodes --iso-write:4gb-par --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0 komutunu yazın. Garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.

diğer OS yolları: Soundtoraw + Arch ISO'su
komut olarak brainpm get soundtoraw --iso-support --write-to-memory-support --rawdatasupport --rawvideosupport komutuna ihtiyacımız var. kulaktan alınan sesi RAW veriye ve videoya dönüştürmemiz gerekecek. Yes, yes diyerek geçin. İndirip yüklemesi 2 dakikanızı alır. Ondan sonra beyninizde 4 GB'lik bir yer açıp soundtoraw --iso-write:/dev/4gbpar --iso-file:video:\\yt.br\aUmaQtTckm0 komutunu yazın. garip sesler duymaya başlayacaksınız, 6 saat boyunca aralıksız dinlemezseniz ISO dosyası bozuk yazılır.

Arch ISO'sunu yazdıktan sonra uyuyun ve uyanmadan hemen önce aklınızdan bootmanager enter archiso execute 4gbpar kelimelerini akıldan geçirin. Beyin Arch ISO'sundan boot edecektir.

basit beyin Script'i: Brainos-archınstall

manuel olarak kurmak beyin ölümüne sebebiyet verebilir, o yüzden boot edildiği anda süt pekmez çizgi es beyin oses arçin stoll harf öbeklerini düşünün. Sonra brrrrr şibili dom dom dom dom dom yes yes yes yes şarkısını düşünerek kurulumu onaylayın. Kurulum bitişinin ardından beyin oses arçin stoll düşünerek Script'i aktifleştirin. Ülke sorusuna evriver det ay ken, dil/ırk sorusuna ben türk milliyetçisiyim arkadaş, yaşınıza yaşım <yaş> kadar ve son olarak emin olup olmama sorusuna emin olmasam buraya mı boot ederdim kardeş cevabını düşünerek kurulumu başlatın.

Kurulum sonrasında beni cıkruta atmazsan yok ederim bak diye tehdit düşüncesiyle chroot ortamına girin. süt pekmez neon feci kelimelerini düşünerek Neofetch'i kurun. neon feci diye düşündüğünüzde artık beyin logolu neofetch çıkacaktır. Önyükleyiciyi kurmak çok önemli, kurmadan restart = beyin ölümü çünkü. süt pekmez grup düşünerek GRUB'ı, grup kurayım düşünerek yerel GRUB yüklemesini kurun. güvenli yükleme grup yap ile GRUB'ı Secure Boot ayarına karşı çalışır duruma getirin. Artık ölüp dirilecem diye düşünerek restart atabilirsiniz.

Ve Arch kurulumumuz bu kadar.
Eğer Windows kurmamı istiyorsanız beğenin, macOS kurmamı istiyorsanız havalı ifadesi atın.
çok işsizim.

Windows Vista beyinde nasıl çalışır sürücülerini bulabilir miyiz?
BIOS'umuz yok mu bizim?

Yazdığım hikâyede beyinde OS muhabbeti var. Bir bölümümde bir işletim sistemi nasıl yüklenebilir diye düşünmeme gerek kalmadı. Adam benim yerime yazmış. (Şaka yapmıyorum.)

Desene yaş kısmına ruh değil, biyolojik yaşı yazacaksınız diye.
Ruh yaşını yazınca sistem hata verip kendini kapattı, az kalsın komaya giriyordum.
Ruh yaşı yazınca hata: yalanci bebek cik disari cokuyorum diyordu. Kim ruh yaşını yazar ki diye normal "yaş" dedim.
Windows Vista beyinde nasıl çalışır sürücülerini bulabilir miyiz?
BIOS'umuz yok mu bizim?
Vista çok eski, en az 1987 doğumlu olmanı istiyor. Bir de BIOS'a karışmaya ne gerek var ki? Normal OS kuruyorsun.
Yazdığım hikâyede beyinde OS muhabbeti var. Bir bölümümde bir işletim sistemi nasıl yüklenebilir diye düşünmeme gerek kalmadı.
Adam benim yerime yazmış. (Şaka yapmıyorum.)
Wow, that is pretty cool. Ben de Arch Linux ISO'sunun raw data ve videoya dönüştürülmüş hâlini görünce yapmaya karar verdim.