4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 19 Şubat 2024 #11 3268 dedi: 3 saat uyumak hiç bir açıdan iyi değil. Sağlığınızı önemsiyorsanız en az 7 saat uyumalısınız. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Organların bir süre kullanıma kapalı olması gerek. Dinlenmesi lazım.
3268 dedi: 3 saat uyumak hiç bir açıdan iyi değil. Sağlığınızı önemsiyorsanız en az 7 saat uyumalısınız. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Organların bir süre kullanıma kapalı olması gerek. Dinlenmesi lazım.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 19 Şubat 2024 #12 1151 dedi: Disari çıkıyorum, o kalabaliga, o sese katlanamiyorum artik. Ozellikle trafikte aklim aşırı karismaya basladi. Siz de boyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Değilim
1151 dedi: Disari çıkıyorum, o kalabaliga, o sese katlanamiyorum artik. Ozellikle trafikte aklim aşırı karismaya basladi. Siz de boyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Değilim
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 19 Şubat 2024 #13 1151 dedi: Disari çıkıyorum, o kalabaliga, o sese katlanamiyorum artik. Ozellikle trafikte aklim aşırı karismaya basladi. Siz de boyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de öyleyim. Dışarıda sürekli AirPods Pro ile dolanıyorum yani o kadar bağımlılık yaptı bende bu kulaklık. İstanbul gittikçe çekilmez hale geliyor. Hem araç trafiği, hem insan trafiği derken insan o sıkışıklığı buram buram hissediyor.
1151 dedi: Disari çıkıyorum, o kalabaliga, o sese katlanamiyorum artik. Ozellikle trafikte aklim aşırı karismaya basladi. Siz de boyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de öyleyim. Dışarıda sürekli AirPods Pro ile dolanıyorum yani o kadar bağımlılık yaptı bende bu kulaklık. İstanbul gittikçe çekilmez hale geliyor. Hem araç trafiği, hem insan trafiği derken insan o sıkışıklığı buram buram hissediyor.