Arkadaşlar selam herkese iyi geceler hayırlı sahurlar dilerim. Konumuza dönelim, arkadaşlar benim öyle aham şaham çok bir çevrem yok pek de arkadaşım da yoktur 4-5 kişi dışında, kız arkadaşım da yok yıllardır da olmadı zaten. Bir platonik vardı bayağı şeyler yaşadık falan 2 senedir falan o kızla görüşmüyorum. 2019'da tanıştık. 2024'te konuşmayı kestik onu sevdiğimi söylediğim için çok yakın arkadaştık zaten ama hep sevdiğimi biliyordu onu. 4 sene içinde ona çıkma teklifleri ettim hep yanında falan oldum işte. Sonra arkadaş rolü yaptım sevmeye devam ettim ilişkilerinde yanında oldum üzülmesini istemedim. Ağlarken güldürdüm, mutlu etmeye çalıştım her zaman. Her neyse konu bu da değil bunu da söylemek istedim. Bu sıralar son 1, 1,5 aydır kimse ile konuşasım yok oyun oynarken bile artık insanlarla muhatap olmak istemiyorum. Yakın çevremden artık uzaklaştım hiçbir insanla diyalog kurmuyorum, tabii güzel bir ilişkim kız arkadaşım olsun isterim. Yakın arkadaşlarımdan uzaklaşmamı insanlardan komple uzaklaşmamı odama kapanmamı gece kara kara düşüncelere dalmamı kendi sağlığıma bakmamı kendi tipime bakmamı neden beynim uzaklaştırdı? Neden bir anda soğudum ben hayattan ufak tefek fikirler verirseniz sevinirimm.
19 yaşındayım.