14742

Uzman
İyi akşamlar, Beyond Two Souls oynarken ayarlar 1920x1080 ve tam ekran olmasına rağmen tam ekran olmuyor, altta ve üstte siyahlıklar var nasıl tam ekran yapabilirim? Alt+Enter denedim olmadı.

Ben bu oyunu 1920x1080 çözünürlükte siyah barlar ile bitirmiştim. Çünkü oyunun kendisi zaten sinematik ve Steam Community'de bir kullanıcının dediğine göre 16:10 ve 21:9 oranlarına göre tasarlanmış.

Oyunun sinematik olduğunu hesaba katarsak bu şekilde oynamanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

1751481363050.webp

Ancak internette bu siyah barları kaldıran mod olduğunu söylediler. Oyun artık bende yüklü olmadığı için maalesef deneyemiyorum. Ancak tahmini olarak internette paylaşılan bu görüntüdeki gibi siyah barları kaldırıyor.

1751481436173.webp

Üzülerek söylüyorum ki paylaşılan modlar, EXE uzantılı. Yani güvenilirliği sorgulanır. Oyun sürümünüz ile uyumlu olmazsa da başka hataya sebep olabilir. Yine de denemek isterseniz bu sitede paylaşım yapılmış:

Ancak içerisine art niyetli bir kod yazıldı mı? Başka bir şey yapıyor mu bilemeyiz. Benim görüşüm, zaten sinematik olan bu oyunu siyah barlar ile oynamanız.

Düzenleme: Ben cevap yazana kadar @dalmatianpelican zaten bir mod paylaşmış. Şahsen onun paylaştığı mod daha güvenilir geldi.

Ben bu oyunu 1920x1080 çözünürlükte siyah barlar ile bitirmiştim. Çünkü oyunun kendisi zaten sinematik ve Steam Community'de bir kullanıcının dediğine göre 16:10 ve 21:9 oranlarına göre tasarlanmış.

Oyunun sinematik olduğunu hesaba katarsak bu şekilde oynamanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 159864
Ancak internette bu siyah barları kaldıran mod olduğunu söylediler. Oyun artık bende yüklü olmadığı için maalesef deneyemiyorum. Ancak tahmini olarak internette paylaşılan bu görüntüdeki gibi siyah barları kaldırıyor.

Eki Görüntüle 159867

Üzülerek söylüyorum ki paylaşılan modlar, EXE uzantılı. Yani güvenilirliği sorgulanır. Oyun sürümünüz ile uyumlu olmazsa da başka hataya sebep olabilir. Yine de denemek isterseniz bu sitede paylaşım yapılmış:

Ancak içerisine art niyetli bir kod yazıldı mı? Başka bir şey yapıyor mu bilemeyiz.

Benim görüşüm, zaten sinematik olan bu oyunu siyah barlar ile oynamanız.
VirusTotal ile anlayamam mı güvenilir olup olmadığını? Tam ekran olsa çok daha iyi olur ya.

Ya mouse yüzünden tüm keyfim kaçtı arkadaş mousenin sol tıkı algılamamazlık yapıyor Aiden ile canavarları öldüremiyorum (şu portal açılmış laboratuvar bölümünden bahsediyorum) bölümü başarısız olarak geçtim geri de dönemedim.