Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Bu sorun genelde korsan indirince oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Eğer oyun dizininde NoDVD klasöründe Goldberg Controller Fix diye bir klasör varsa onun içindeki her şeyi oyunun ana dizinine kopyalayın.

1752168424941.webp

Eğer sizde bu klasör yoksa aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Basit ama etkili bir çözüm. Yine de olmadıysa gamepadinizin Xinput destekli olduğundan emin olun. İyi oyunlar!

Bu sorun genelde korsan indirince oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Eğer oyun dizininde NoDVD klasöründe Goldberg Controller Fix diye bir klasör varsa onun içindeki her şeyi oyunun ana dizinine kopyalayın.

Eki Görüntüle 162309

Eğer sizde bu klasör yoksa aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Basit ama etkili bir çözüm. Yine de olmadıysa gamepadinizin Xinput destekli olduğundan emin olun. İyi oyunlar!
Gamepad sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Goldberg Controller Fix Klasörünü Kontrol Edin:
- Oyun dizininizde NoDVD klasörü altında Goldberg Controller Fix klasörünün olup olmadığını kontrol edin.

2. Dosyaları Kopyalayın:
- Eğer bu klasör varsa, içindeki tüm dosyaları (örneğin steam_api64.dll, readme.txt ve steam_settings klasörü) oyunun ana dizinine kopyalayın.

3. Xinput Desteğini Kontrol Edin:
- Gamepad'inizin Xinput desteği olduğundan emin olun. Gamepad'inizi kontrol etmek için diğer Xinput destekli oyunlarda test edebilirsiniz.

4. Oyunuzu Yeniden Başlatın:
- Değişiklikleri yaptıktan sonra oyunu kapatıp tekrar açın.

Bu adımlar sorununuzu çözmezse, farklı çözümler aramak veya oyunun forumlarından yardım almak faydalı olabilir. İyi oyunlar!

İndirdiğim yerde Controller Fix dosyasının olduğunu biliyordum ama nereye koymuş adamlar ya. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Denedim, işe yarıyor kesinlikle.