Çok iyi fiyat. Her eve lazım olacağını düşünüyorum. Papel ile alırsanız %10 daha uyguna gelir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
- Makaleler
- 6
Ucuza soda gömeriz 

Market fiyatlarını hatırlayamadım. Ama 600 ₺ üstüne %10 indirimle 120 tane söyledim. Ortalama 24 litre civarına denk geliyor. Kedi kumu veya mamaların genelde daha ağır oluyor. Ama tabii taşıdıkları miktar az olduğundan pek göze batmıyor. Bakalım geçenlerde Lipton Ice Tea almıştım. Onları kapıma kadar taşıdılar, bu üründe sorun çıkacak mı merak ediyorum. Kolay gelsin kırılma olacağını sanmıyorum da taşıma nasıl olacak çok merak ediyorum. Amazon umarım Lipton gibi açık pakette yollamaz da kutulara güzelce dizip sayısını azaltır.
İndirimler güzel de kargo firmalarına çok yükleniyoruz gibi hissediyorum bilemiyorum.
İndirimler güzel de kargo firmalarına çok yükleniyoruz gibi hissediyorum bilemiyorum.
Markette 6'lı fiyatı nasıl? ŞOK'a göre bi 20 TL ucuz totalde.
- Makaleler
- 6
CarrefourSA online da 50 TL di. Markettede muhtemelen o fiyatlardadır.
Ben de merak ettim. Akakçe broşür fiyatlarına bakayım dedim. Ama sadece meyveli olan bir versiyonun Metro broşüründe 40-45 ₺ arasına satıldığını gördüm. Bu indirim ile alırsan 33-34 ₺ civarına denk geliyor. İnternet için iyi fiyat kırılmış olabilir. En azından daha önceden Amazon'dan aldığım bazı kolili Eti ürünlerinde tarih 2025 sonu olarak gözüküyordu. Tabii aynı şekilde aldığım Eti'nin diğer ürünlerinde 2026 tarihi yazıyordu. Tahminim doğru da olmayabilir.
Amazon bu mutfak işine ne zaman girdi hatırlamıyorum. Ama çok da başarılı olmamış gibi duruyor, bu aralar sürekli mutfak ürünlerinde indirim var.
Genelde yaşadığınız yere özel marketler varsa en uygun fiyatlar orada oluyor. Bim, A101 veya Şok'u bizim burada pek tercih eden olmuyor. Hatta bu adını vermeyeceğim marketi de malum yandaşlar satın alırak öğütüyorlar. Yerine getirdikleri marka da bayağı kazık ürün satıyor. Yandaşlar halktan bu konuda bile kopuklar. Belki de şehire özel iyi fiyat biçen marketleri yok edip, üç büyükler ile aynı fiyat bandında işi sürdürüp genel ürünleri zamlamayı da düşünüyor olabilirler bilemiyorum.
Amazon bu mutfak işine ne zaman girdi hatırlamıyorum. Ama çok da başarılı olmamış gibi duruyor, bu aralar sürekli mutfak ürünlerinde indirim var.
Genelde yaşadığınız yere özel marketler varsa en uygun fiyatlar orada oluyor. Bim, A101 veya Şok'u bizim burada pek tercih eden olmuyor. Hatta bu adını vermeyeceğim marketi de malum yandaşlar satın alırak öğütüyorlar. Yerine getirdikleri marka da bayağı kazık ürün satıyor. Yandaşlar halktan bu konuda bile kopuklar. Belki de şehire özel iyi fiyat biçen marketleri yok edip, üç büyükler ile aynı fiyat bandında işi sürdürüp genel ürünleri zamlamayı da düşünüyor olabilirler bilemiyorum.
ExellionTR
Başarılı
Markette 6'lı fiyatı nasıl? Şok'a göre bir 20 TL ucuz Total'de.
Tarım kredide 6'lı soda 41-42 ₺ olmuş. Az önce gördüm.
ŞOK'ta 35 TL civarı. Aman aman bir indirim yok yani. Hatta neredeyse aynı fiyat.Markette 6'lı fiyatı nasıl? ŞOK'a göre bi 20 TL ucuz totalde.
Çok büyük nimet gerçekten iki gündür midemi kurtarıyor.