Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam dostlar yanlış mı yapıyorum kafayı yiyeceğim.
-.. ..- .-.. . - -.. . -.-. --- .-. ..- -- . … - .--. .- .-. .. .- -- --- olarak buldum ben ancak yanlış diyor bana.

Screenshot_1.webp

Çözüm
Yanlış değilsem DULETDECORUMESTPARIAMO diyor. Latince'de "Dulce et Decorum est pro patria mori" cümlesiyle bağlantılı olabilir. Türkçe'ye "Vatan için ölmek tatlı ve onurludur." şeklinde çevirmek mümkün.

Bunu çözmek için; Mors tablosundan her harfi manuel olarak çevirebilir veya çevrim içi Mors kodu çeviricileri kullanabilirsiniz.
Yanlış değilsem DULETDECORUMESTPARIAMO diyor. Latince'de "Dulce et Decorum est pro patria mori" cümlesiyle bağlantılı olabilir. Türkçe'ye "Vatan için ölmek tatlı ve onurludur." şeklinde çevirmek mümkün.

Bunu çözmek için; Mors tablosundan her harfi manuel olarak çevirebilir veya çevrim içi Mors kodu çeviricileri kullanabilirsiniz.

Çözüm

Hocam çözdüm saol kendi sitesi var mış özel çevirme sitesi var mış otomatik ._. ları falan girince bölgeler buluyor oyunun kendisine özel sistemi var mış. Mors alfabesini direkt çevirince farklı çıkıyor senin dediğin gibi.