BF serisi için sorularınızı sorun

Ben zaten nişancı oynuyorum genelde top 3 bitiriyorum en sevdiğim de Gewehr m.95 nişancı modeli. Assault kasarken çok zorlanmıştım rastgele mermi dağılımı olduğu için çıldırtıyor. Destek teleskopik silahları dışındaki makineli silahları kullanması zor. Nişan aldığın yere gitmiyor hipfire kullanmak en iyisi mesela Fedorov Avtomat siper çok daha iyi gidiyor.

Nişancı önermiyorum zaten diğer sınıflarda bir seviyeye gelince aiminde gelişiyor ve daha iyi oynuyorsun nişancıyı. İllah ben nişancı oynayacağım diyorsan martini-henry kullan acayip sarıyor %200 SW de tek atıyor zaten net.Silah kasmak istiyorsan diğer sınıflarda baya bi saat oynaman gerek bağzı silahlar sabır istiyor cünki.

Martini Henry'nin mermisi çok yavaş gidiyor o yüzden sevmiyorum. Bir de M.95 çok seri kurulabiliyor ve şarjör değişimi de çok hızlı dürbünü kapatmadan da silahı kurabiliyorsun. Ama Martini Henry'de kill alınca acayip rahatlatıcı oluyor.

O roket atıyormus gibi vuruş sesi acayip tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…