Merhaba pusmak ve ses kasmak BF1 de sprey mantığı yok garip bir mermi gidişi var bazen Valorant'a benzetiyorum :rofl: :D.Silahların hepsi açık değilse (normalde preimum alınca yarısan fazlası hem de tamamı açılıyor).BF1 diğer silahı oynayarak diğer silahı açma mantığı var önerdiğim silahlar:

Eki Görüntüle 114697

Eki Görüntüle 114698

Eki Görüntüle 114699

Not: %200 serverlerde oynamanın 1 kötü yanı sende cok hızlı oluyorsun oyundan soğuturlar seni aimine güvenmiyorsan normal sunucuda takılmanı tavsiye ederim.Ama silah kasmak için %200 en mantıklısı.
Ben zaten nişancı oynuyorum genelde top 3 bitiriyorum en sevdiğim de Gewehr m.95 nişancı modeli. Assault kasarken çok zorlanmıştım rastgele mermi dağılımı olduğu için çıldırtıyor. Destek teleskopik silahları dışındaki makineli silahları kullanması zor. Nişan aldığın yere gitmiyor hipfire kullanmak en iyisi mesela Fedorov Avtomat siper çok daha iyi gidiyor.

Ben zaten nişancı oynuyorum genelde top 3 bitiriyorum en sevdiğim de gewehr m. 95 nişancı modeli. Assault kasarken çok zorlanmıştım rastgele mermi dağılımı olduğu için çıldırtıyor. Destek teleskopik silahları dışındaki makineli silahları kullanması zor. Nişan aldığın yere gitmiyor hipfire kullanmak en iyisi mesela fedorov avtomat siper çok daha iyi gidiyor.

Nişancı önermiyorum zaten diğer sınıflarda bir seviyeye gelince aiminde gelişiyor ve daha iyi oynuyorsun nişancıyı. İllah ben nişancı oynayacağım diyorsan martini-henry kullan acayip sarıyor %200 SW de tek atıyor zaten net.Silah kasmak istiyorsan diğer sınıflarda baya bi saat oynaman gerek bağzı silahlar sabır istiyor cünki.

Nişancı önermiyorum zaten diğer sınıflarda bir seviyeye gelince aiminde gelişiyor ve daha iyi oynuyorsun nişancıyı. İllah ben nişancı oynayacağım diyorsan martini-henry kullan acayip sarıyor %200 SW de tek atıyor zaten net.Silah kasmak istiyorsan diğer sınıflarda baya bi saat oynaman gerek bağzı silahlar sabır istiyor cünki.
Martini Henry'nin mermisi çok yavaş gidiyor o yüzden sevmiyorum. Bir de M.95 çok seri kurulabiliyor ve şarjör değişimi de çok hızlı dürbünü kapatmadan da silahı kurabiliyorsun. Ama Martini Henry'de kill alınca acayip rahatlatıcı oluyor.

Mart'ini Henry'nin mermisi çok yavaş gidiyor o yüzden sevmiyorum. Bir de m. 95 çok seri kurulabiliyor ve şarjör değişimi de çok hızlı dürbünü kapatmadan da silahı kurabiliyorsun. Ama Mart'ini Henry'de kill alınca acayip rahatlatıcı oluyor.

O roket atıyormus gibi vuruş sesi acayip tatlı.