emin23

Uzman
Arkadaşlar başlangıç künyesi için stage 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7'yi doğru bir şekilde yaptım. Sıradakı sembol için mors alfabesini dinledim. (ampul rengi lime yani açık sarımsı yeşildi)

Sonuç olarak imparatorluk kıyısı haritasında A bölgesindeki kayaların üzerinde yazılı diyordu ancak baktığım böyle bir sembol bulamadım.
Mors alfabesini 3 kez kayıt edip çıkardım sonuç değişmedi o harita olduğu kesin.
4-5 kez farklı sunucularda denedim ama değişen yok hâlâ sembol yok.

Eğer mors alfabesini hatalı çevirdiğimi düşünen varsa elimde kayıt var atabilirim.

1. Çıkardığınız Morse kodunun doğru olduğundan emin olun. Her harf, nokta (dits) ve çizgi (dahs) ile temsil edilen benzersiz bir dizilimle gösterilir. Örneğin:
    • A: .-
    • B: -...
    • C: -.-.
    • D: -..
    • E: .
    Doğru çeviriyi doğrulamak için güvenilir Morse kodu tablolarına başvurabilirsiniz.
  2. Eğer Morse kodunun bir kaydına sahipseniz, sesli Morse kodunu çözebilen yazılımlar veya çevrim içi araçlar kullanarak bunu doğrulamayı düşünebilirsiniz. Bu, manuel çevirinizin doğru olup olmadığını kontrol etmenize yardımcı olabilir.

Harita Navigasyonu​

1. Haritada "Bölge A" olarak işaretlenmiş doğru alanda arama yaptığınızdan emin olun. Bazen semboller gizlenebilir veya net bir şekilde işaretlenmeyebilir.
  2. Çevrim içi bir platform kullanıyorsanız, sembol görünürlüğünü etkileyebilecek harita üzerinde herhangi bir güncelleme veya değişiklik olup olmadığını kontrol edin.

Sonuç olarak imparatorluk kıyısı haritasında A bölgesindeki kayaların üzerinde yazılı diyordu ancak baktığım böyle bir sembol bulamadım.
Sembollerin çoğu sadece nişan alınca görebileceğin kadar ufak, mors kodundan eminsen kayalıklara biraz daha bakmanı öneririm.

Tam konumlarına buradan bakabilirsin.

Yanlışım yoksa dk 3.23'da istediğin sembol bulunmakta.

Ek olarak ben Peacekeeper için bunu izlemiştim, umarım yardımcı olur.