BF6 1440p çözünürlükte yüksek VRAM kullanımı

Xiety2K

Başarılı

9800X3D+5070Ti ikilisi ile oynuyorum, 1440p çözünürlükte VRAM'i tamamen dolduruyor, galiba 16 da yetmeyecek artık

BF6 ile ilgili uyarı görmüştüm VRAM'e dair ama 16 bile yetmiyorsa... Sıkıntı yapıyorsa ayarları ufaktan kısıp devam et kral. Sıkıntı yapmıyorsa yapıştır geç.

Şu an için optimizasyon özürlüsü oyunlardan biri. Muhtemelen bu şekilde bir süre daha devam edecek.

Biraz ayar kısıp devam edin.

Hocam ben de overkill 1080p ayarında oynuyorum 13 VRAM kullanıyor acaba sıkıntı mı karta zarar var mı benlik bir sıkıntı yok?

1080p'de DLSS ultra performans, her şey low 8 GB VRAM kullanılıyor .

Herhangi bir zararı yok.
O zaman kullanayım yani ekran kartının ömrünü kısatlmıyorsa bir problemi yoksa kullanayım hocam korktum yani kasanın içine bir bakayım dedim baya sıcak falan çalışıyor korkmadım değil.

O zaman kullanayım yani ekran kartının ömrünü kısatlmıyorsa bir problemi yoksa kullanayım hocam korktum yani kasanın içine bir bakayım dedim baya sıcak falan çalışıyor korkmadım değil.
Dığal olarak VRM'ler biraz daha scak çalışır o kadar.

Karta hiç bakım yapmadıysanız, oyunlardan bağımsız olarak bir FurMark testi yapıp SS paylaşın, "yeni konu açıp". Sıcaklıklara bakalım hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…