SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba,

Şu anda aktif olarak R6, Starwars BF2 ve DbD oynuyorum. BF6 Betaya yetişemedim fakat videolarını izledim baya kaliteli duruyor. Gördüğüm kadarıyla BF ile CoD karışımı güzel bir oyun yapmışlar. Düşük/orta grafiklerde 7600X işlemcili 5060Ti ekran kartlı sistemde sabit 180FPS almak mümkün olur mu? Betadaki deneyimleriniz nasıldı?

Son düzenleme:
Ben de zaten sadece BF1 oynadım. Diğer serilerini hiç oynamadım. Güzel bir geçiş olacak o zaman. :)

Sisteminize göre o dediğiniz civarlarda FPS alırsınız gibime geliyor hocam, optimizasyonu betada iyiydi binalar yıkılma fiziğinde bile yani FPS de 3 5 FPS düşüyordu bozmazlarsa eğer 180 FPS civarı alırsınız.

Arkadaşlar merhaba,

Şu anda aktif olarak R6, Star Wars BF2 ve DBD oynuyorum. BF6 Betaya yetişemedim fakat videolarını izledim bayağı kaliteli duruyor. Gördüğüm kadarıyla BF ile CoD karışımı güzel bir oyun yapmışlar. Düşük/orta grafiklerde 7600X işlemcili 5060 Ti ekran kartlı sistemde sabit 180FPS almak mümkün olur mu? Betadaki deneyimleriniz nasıldı?

Hocam dandik laptop 4050'si ile DLSS ile falan 140-150 arası sabit aldım betada. Kesinlikle ama kesinlikle 180 üstü rahat alırsın.

BF6 da alınır.