BF6 piyasaya çıkmış. 2.599 TL'ye Epic Games'te satılıyor. "Efsane Cuma" indirimleri olur mu veya farklı bir indirim bekleyim mi yoksa şimdi mi satın alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim bekle bence. Sırfın launch diye hemen alma. Grafikleri hiç beğenmedim yalnız. EA Play Pro al bence şimdilik oynamak istiyorsan.

İndirim gelmez daha. Hype'ı yüksek, oyun yeni çıktı. Beklediğine değmez al geç 10/10 oyun yapmışlar, son kuruşuna kadar hak ediyor fiyatını. Bug vs. denk gelmedim ben, 2K yüksek ayarlarda yağ gibi akıyor. Yakın fiyatlardaysa Steam'den almanı öneririm. EA uygulaması da istemiyor direkt girebiliyorsun.

Son düzenleme:
Onceki BF oyunlarindan yola cikarak konusursak, 2042, Kasim ayinda ciktigi icin o ayi pas gecmis ancak Aralik ayinda indirime girmis.

1760222935650.webp

BF6'da 2042'nin rezil cikisi gibi bir durum olmadigi icin Kasim'da indirime girmesi dusuk ihtimal. EA, FC26'yi Kasim ayinda klasik tarifeden indirime sokmaya goz yumabilir ancak BF6 icin yummayacaklardir muhtemelen. Ilkbahar indirimlerinde indirime sokarlar diye tahmin ediyorum.

Kaldi ki butun live service EA oyunlarinda oldugu gibi klasik tarife mevcut, ne kadar erken grindlamaya baslarsaniz, o kadar rakiplerinizin onunde olursunuz. Bugun coktan oyunda SMG'leri koklemis elemanlar bile gordum. Multiplayer kisma odaklanan biriyseniz bunu dusunmek isteyebilirsiniz.

Grafik olarak da oyun 2042'ye kiyasla fersah fersah onde. Rasterized sekilde modern bir shooter oyununda alabileceginiz en iyi grafiklere yakin grafikleri sunuyor oyun. O konuda supheniz olmasin, aksi yorumlara aldanmayin.

Bence girecek ve patlama yapacak oyun. Yılbaşında veya hype bitmeden kasımda olabilir. 5 dolar bakiyem var ben bile almayı düşünüyorum. Bi indirim vursalar kapış kapış satar.

İndirim gelmez daha. Hype'ı yüksek, oyun yeni çıktı. Beklediğine değmez al geç 10/10 oyun yapmışlar, son kuruşuna kadar hak ediyor fiyatını. Bug vs. denk gelmedim ben, 2K yüksek ayarlarda yağ gibi akıyor. Yakın fiyatlardaysa Steam'den almanı öneririm. EA uygulaması da istemiyor direkt girebiliyorsun.

Steam dolar üzerinden satış yaptığı için doları tl ye çevirdiğin zaman Epic Game göre daha pahalı oluyor.

En son 10 sene önce Battlefield 4 oynarken böyle keyif alıyordum 2042 rezaletinden sonra bu sefer olmuş düşünme al.
Single player kısmı. oyunun sunduğu bir görev akışı var mı ? yoksa oyunun asıl zevkli yanı online kısmında mı ?

Son düzenleme: