Steam dolar üzerinden satış yaptığı için doları TL'ye çevirdiğin zaman Epic Games göre daha pahalı oluyor.

Single Player kısmı. Oyunun sunduğu bir görev akışı var mı? Yoksa oyunun asıl zevkli yanı online kısmında mı?

Senaryo modu var iyi kötü orası senin taktirine kalacak kısım. Tamamlarsan ödül de veriyor ama tamamlamazsan bir eksiğin yok mesela cumadan beri oynuyorum hiç girmedim hikaye kısmına sadece online oynuyorum zaten Battlefield online tarafta iddialı olan bir oyun başlar da 70 dolar olduğu için pişmanlığım vardı ama hiç kalmadı al deneyimle beğenmezsen iade edersin ama beğenmemek çok zor.

Senaryo modu var iyi kötü orası senin taktirine kalacak kısım. Tamamlarsan ödül de veriyor ama tamamlamazsan bir eksiğin yok mesela cumadan beri oynuyorum hiç girmedim hikaye kısmına sadece online oynuyorum zaten Battlefield online tarafta iddialı olan bir oyun başlar da 70 dolar olduğu için pişmanlığım vardı ama hiç kalmadı al deneyimle beğenmezsen iade edersin ama beğenmemek çok zor.
Hocam şu delta force'daki gibi vs. hemen aniden nerden geldiği belli olmadan ölüyor muyuz? aimin ne kadar iyi olursa olsun aşırı kalabalıktan ne olduğunu anlamadan ölüyoruz çoğu BF6 tarzı oyunda. WarZone veya PUBG'nin kalabalık yerlerinde vs.

Hocam şu Delta Force'daki gibi vs. hemen aniden nereden geldiği belli olmadan ölüyor muyuz? Aimin ne kadar iyi olursa olsun aşırı kalabalıktan ne olduğunu anlamadan ölüyoruz çoğu BF6 tarzı oyunda. Warzone veya PUBG'nin kalabalık yerlerinde vs.

Vallahi hocam bu tarz oyunlar da neden öldüm demek yerine ne kadar öldürdüm diye sormalısınız bazen çok az ölüyorum bazen çok ölüyorum bu biraz da mape ne kadar hakim olduğunuzla ve karşıda ne kadar iyi oyuncu olduğuyla orantılı. Ama şöyle diyeyim nereden geldiğini anlamadan öldüğüm az oluyor genel olarak mapler büyük olduğu için daracık alan da 30 adam olmuyor.