Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lessra

Başarılı
Arkadaşlar BF6 alacaktım ama böyle bi' yazıyla karşılaştım;

1760116330016.webp

Açmak istiyorum ama bi' video izledim sanırım Recep Baltaş'ındı, Gigabyte anakartlarda sorun olabiliyor diye bir şey söylemişti; o yüzden yapmadım. Sizce ne yapmalıyım?

Anakart: Gigabyte H610M-K

Çözüm
Arkadaşlar BIOS'a girip enabled yaptım F10 la kaydettim ve yeniden başladı hala kapalı gözüküyor Secure Boot yanlış bir şey mi yaptım?

55.webp

1760157631541.webp

BIOS modu UEFI yapması lazım.

Recep Baltaş'ın şu videosunu izledim ve hallettim teşekkürler.
Resim attım TPM 2.0 açıkta Secure Boot'u açmaktan korkuyorum biraz gigaybte ana kartlarda brick sorunu olabilir diye tedirginim.

Maalesef korkuyorsan açmaya açmayacaksan oynayamayacaksın gibi duruyor çünkü oyun onlardan birisi bile açık olmaz ise kilidini açmıyor oyunun.

Sanırım öyle yeni sistem alırken Gigabyte yerine MSI alacağım bundan sonra 8 ay dişimizi sıkacaz.

ASUS marka TUF da olabilir en iyisi bu seçenek olur tabii ki bir de paran varsa eğer ASUS ROG serisi anakart almanda en iyi tercih olur para konuşur.

Sanırım öyle yeni sistem alırken Gigabyte yerine MSI alacağım bundan sonra 8 ay dişimizi sıkacaz.

İstersen fazla acele etme biraz daha biriktir MSI yerine ASUS ROG serisinden al derim ben üst seviye anakartın olmuş olur fiyatı biraz tuzlu tabii ki ama kalite konuşturuyor anakart tabii ki performanslı.

Son düzenleme:
ASUS marka TUF da olabilir en iyisi bu seçenek olur tabii ki bir de paran varsa eğer ASUS ROG serisi anakart almanda en iyi tercih olur para konuşur.

İstersen fazla acele etme biraz daha biriktir MSI yerine ASUS ROG serisinden al derim ben üst seviye anakartın olmuş olur fiyatı biraz tuzlu tabii ki ama kalite konuşturuyor anakart tabii ki performanslı.
Muhtemelen Hazirana ' a kadar bi 70-80 k olur 5070 li sistem almak istiyorum arc a750 artık yetmiyo bana göre.

Arkadaşlar BIOS'a girip enabled yaptım F10 la kaydettim ve yeniden başladı hala kapalı gözüküyor Secure Boot yanlış bir şey mi yaptım?

55.webp

1760157631541.webp

BIOS modu UEFI yapması lazım.

Recep Baltaş'ın şu videosunu izledim ve hallettim teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm