Geraltın kılıcı 41
Üstün
İçinde ekstradan kolajen ve magnezyum bulunuyor. Almanın mantıklı olabileceğini düşündüm. Sizce almak mantıklı mı? Daha iyi ham madde kalitesine sahip ürünler var mı?
Fark var. Kalitesiz bir kreatin ham maddesine sahip olan bir firma mesela sana vereceği etki ve zarar dengesi açısından eşit değildir.Kreatinde en ucuz hangisi ise onu almak mantıklı. Fark yok.
Fark var. Kalitesiz bir kreatin ham maddesine sahip olan bir firma mesela sana vereceği etki ve zarar dengesi açısından eşit değildir.
Ortalama piyasadaki her markanın hammadesi aynı dost. Protein tozu ile bir tutmamak gerek, merdiven altı olmadığı sürece hepsi aynı.
Ben SSN kullanıyorum F/P memnunum, maksat sağlık ve fit gözükmek çok para harcayağım bir sektör değil. Bu işten para kazanıyor olsam en iyisini almaya çalışırdım.Hocam ben SSN ve Proteinocean'a artık pek güvenmiyorum. Kimya raporlarını göstermiyorlar. Ayrıca ham maddelerini bilmiyoruz.
Antrenörlük sınavına hazırlanıyorum.Ben SSN kullanıyorum F/P memnunum, maksat sağlık ve fit gözükmek çok para harcayağım bir sektör değil. Bu işten para kazanıyor olsam en iyisini almaya çalışırdım.