Mevcut Bildirim butonuna basınca bildirimlerin hepsinin "okundu" gözükmesi düzeltilmeli

Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Bence bildirimler "Okundu" tuşuna bastıktan sonra okundu olarak gözükmeli. Bu sayede önemli bildirimler gözden kaçmaz. Sanırım eskiden böyle bir sistem vardı.

Kullanıcı isterse bu ayarı sosyal seçenekleri üzerinden kontrol edebilir. Bu sayede isteyen eski sistemi veya yeni sistemi kullanabilir.

Son düzenleme:
Artı 12 Eksi
Bu konudan da çıkardığım ders şudur ki: Bizim insanlar da ya anlatma problemi ya da anlama problemi var -kendim de dahil-.

Bir eklenti vardi bunun icin, simdi adini hatirlayamadim. Bildirimin rengi farkli gorunuyordu okunmadiysa. O bildiriyi secip sayfasini acinca soluklasiyordu. Ya da tum bildirimleri okunu oalrak isaretle deyip hepsini kapatabiliyordunuz.

Tiklayinca direkt olarak hepsi okunuyor. Tek tek seçerek okundu olarak işaretlenebilir diye düşünüyorum.
Hocam ayarlardan onu ayarlamanız gerekiyor. Ben ayarını yaptım onun. Yeni bildirimler belirtili bir şekilde gözüküyor. Okundu olarak işaretleyince normale dönüyor.

Hocam ayarlardan onu ayarlamanız gerekiyor. Ben ayarını yaptım onun. Yeni bildirimler belirtili bir şekilde gözüküyor. Okundu olarak işaretleyince normale dönüyor.
"Bildirimleri asla okundu olarak işaretleme" olarak ayarladım. Test edeceğim.

Böyle bir özellik mevcutmuş. Bildirim ayarını yukarıdaki gibi yaparsanız oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…