Bildirim sistemi yeni özellikler eklendiğinden beri düzgün çalışmıyor, örneğin biri herhangi birinin profiline yazdığım mesaja yanıt gelince bildirim gelmiyor, veya takip ettiğim konuya birisi yeni mesaj yazınca bazen bildirim gelmiyor. Bunlar düzeltilebilir.
Profile yazanların bildirimi de gelmiyor, sonradan görüyorum genelde. Seçeneklerden tek tek herkesin bildirimini açsak bu sefer de her şeyin bildirimi geliyor. Düzelmesi lazım.
Profile yazanların bildirimi de gelmiyor, sonradan görüyorum genelde. Seçeneklerden tek tek herkesin bildirimini açsak bu sefer de her şeyin bildirimi geliyor. Düzelmesi lazım.
Takip edilen üyeler için olan bildirim tercihleri, genel bildirim tercihlerinden daha öncelikli diye yaşanıyor galiba bu durum. Takip edilen üyenin bildirimleri açılmadığı takdirde yalnızca o üyenin ifade bildirimleri geliyor gördüğüm kadarıyla. Pek hoş bir durum değil.
Ben profil mesajlarında yaşıyorum bunu genelde. Bazen gelmiyor bakıyorum, profilime mesaj gelmiş. En iyi ihtimalle 10 saatte veya birkaç günde cevap veriyorum.