B ByPranga Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 24 6 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar, iPhone'da WhatsApp'ta bildirim geldiği zaman sol tarafta kişinin fotoğrafı var. Kaldırma bir türlü bilemedim, yöntemini bilen var mı? Her şeyi denedim fayda etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Arkadaşlar, iPhone'da WhatsApp'ta bildirim geldiği zaman sol tarafta kişinin fotoğrafı var. Kaldırma bir türlü bilemedim, yöntemini bilen var mı? Her şeyi denedim fayda etmedi.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.661 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 6 Eylül 2024 #2 WhatsApp > Ayarlar > Bildirimler > Önizlemeyi göster'i kapatmayı deneyin.
KS KS B ByPranga Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 24 6 Eylül 2024 #3 RoaringLion dedi: WhatsApp > Ayarlar > Bildirimler > Önizlemeyi göster'i kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten hocam. Bilen yok mu acaba. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
RoaringLion dedi: WhatsApp > Ayarlar > Bildirimler > Önizlemeyi göster'i kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten hocam. Bilen yok mu acaba.