Yer
İstanbul
Merhaba iyi sosyaller,

Eski 1080p bir webcam kullanıyorum. Kameram sağlam ve diğer uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yok. Ancak WhatsApp PC uygulamasında görüntülü görüşme sırasında kameram kasıyor.

Yaşayan var mı? Nasıl çözerim?

Genelde efektlerden ötürü kasıyor. Özellikle yetersiz ışık bulunan ortamlarda yüz pürüzsüzleştirme veya arka plan blurlama kullanıyorsanız inanılmaz kastırabiliyor. Bir kontrol edin derim.

Merhaba iyi sosyaller,

Eski 1080p bir webcam kullanıyorum. Kameram sağlam ve diğer uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yok. Ancak WhatsApp PC uygulamasında görüntülü görüşme sırasında kameram kasıyor.

11 Windows LTSC'de beyaz ekranda kalıyordu Home kurdum düzeldi .

Selamlar başka uygulamada kasmayan kameranız WhatsApp yeni sürümde kasıyorsa sebebi WhatsApp'ın yeni güncellenemesinden kaynaklanıyor. Uygulamayı WebView2 tabanlı bir sürüme geçirdiler, hem daha fazla RAM kullanıyor hemde kasma ve donma sorunları yaşatıyor. Redditte herkes bundan şikayetçi ancak bunun henüz bir çözümü yok, yapabileceğiniz alternatif yollar; uygulamanın eski sürümünü kurmak, web tarayıcısı üzerinden kullanmak veya sorun düzelene kadar beklemek.

WebView2 tabanina gectiginden beri hicbir sey yolunda gitmiyor.
Native yapmayanlar utansın. Her şeyi Electron/WebView2'ye çevirdiler.

Merhaba iyi sosyaller,

Native sürüme dönün, belki çözülür :).