Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
MemurJargonu var KPSS icin özel icerik paylasiyor. Sirf onun gonderilerini gorebilmek icin kullaniyorum instagrami.
Sayfa önerin için teşekkürler. Bu sene KPSS Sınavına hazırlanıyorum işime yarar.MemurJargonu var KPSS icin özel icerik paylasiyor. Sirf onun gonderilerini gorebilmek icin kullaniyorum instagrami.
Evet iyi olur. Ama bence en iyi calisma yontemi o konu hakkinda oncelikle ders calismak sonrada o konu hakkinda bir 120 tane falan test cozmek gercekten cok ise yariyor.Sayfa önerin için teşekkürler. Bu sene KPSS Sınavına hazırlanıyorum işime yarar.
sndwchmaker
Yetkin
Bence sinirbilimt çok faydalı bir sayfa.
Takibe aldım bile. Bilimle çok alakam yok ama belki ilgi çekici 1 2 yazıya denk gelebilirim.
sndwchmaker
Yetkin
Aslında benim de öyle bilimle çok ilgim yok. Bir iki popüler bilim sayfası, Evrim Ağacı falan takip ediyorum. Bu sinirbilimt sayfasına iki sene önce falan denk gelmiştim. İçerikleri ilgi çekiciydi, özenli hazırlanmış ve kaynakları verilmişti. Ara sıra ana sayfamda karşıma beyinle alakalı yapılan ilgi çekici ve şaşırtıcı çalışmaların çıkması oldukça güzel. Hatta belki bu sayede merakınız oluşur ve makaleleri falan okumaya bile başlayabilirsiniz. Umarım faydalı olur.Takibe aldım bile. Bilimle çok alakam yok ama belki ilgi çekici 1 2 yazıya denk gelebilirim.
Umarım olur. Tavsiye için teşekkür ederim.Aslında benim de öyle bilimle çok ilgim yok. Bir iki popüler bilim sayfası, Evrim Ağacı falan takip ediyorum. Bu sinirbilimt sayfasına iki sene önce falan denk gelmiştim. İçerikleri ilgi çekiciydi, özenli hazırlanmış ve kaynakları verilmişti. Ara sıra ana sayfamda karşıma beyinle alakalı yapılan ilgi çekici ve şaşırtıcı çalışmaların çıkması oldukça güzel. Hatta belki bu sayede merakınız oluşur ve makaleleri falan okumaya bile başlayabilirsiniz. Umarım faydalı olur.