Detaylar
Kim cevapladı?Hakan Yusuf
Yetkin
Bilgisayarı açtığımda telefonda internet çok yavaşlıyor. Instagram'daki video yüklenmemeye başlıyor vb.
Bilgisayarınız güncelleme yapıyor olabilir veya benim başıma gelen sorun gibi OneDrive tüm dosyalarınızı yedeklemeye uğraşıp hele bir de upload hızınız düşükse aynen dediğiniz durum yaşanıyor internete kimse erişemiyor.
Semih
Başarılı
OneDrive kapalı ve güncelleme gibi bir durum da yok.Bilgisayarınız güncelleme yapıyor olabilir veya benim başıma gelen sorun gibi OneDrive tüm dosyalarınızı yedeklemeye uğraşıp hele bir de upload hızınız düşükse aynen dediğiniz durum yaşanıyor internete kimse erişemiyor.
Hakan Yusuf
Yetkin
OneDrive kapalı ve güncelleme gibi bir durum da yok.
Torrent yüklü mü bilgisayarınızda eğer yüklüyse dosyalarınızı upload ediyordur ve bundan başka kullanıcılarda yararlanabiliyor yani sizden dosya çekiyor olabilirler.
Semih
Başarılı
Hiçbir korsan oyun yüklemedim. Sadece türkçe yama vb. şeyler yükledim.Torrent yüklü mü bilgisayarınızda eğer yüklüyse dosyalarınızı upload ediyordur ve bundan başka kullanıcılarda yararlanabiliyor yani sizden dosya çekiyor olabilirler.
Hakan Yusuf
Yetkin
Hiçbir korsan oyun yüklemedim. Sadece Türkçe yama vb. şeyler yükledim.
Ağ bağdaştırıcı ayarlarında şöyle bir seçenek vardı bilmiyorum ne kadar alakalı durumunuzla ama diğer cihazlar ağa bu bilgisayardan bağlansın diye bir seçenek. Bu da olmazsa artık bilmiyorum bilgisayarınız virüslü olabilir.