Heddwch

Üyecik
Öncelikle herkese merhaba.

Sorun sadece bilgisayarı ilk açarken oluyor. Şu anlık birkaç kez PC'yi kapatıp açınca düzeliyor ve normal şekilde açılıyor. Kullanırken hiçbir sorun yok, sadece ilk açılışta IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasını alıyorum.

Nadir olarak da SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatasını alıyorum. Bir türlü çözemedim.

Minidump dosyası oluşturmayı denedim ancak oluşturmuyor. Sadece NotMyFault ile crash verdirince oluşturuyor.

IMG_20261007_144510.webp

IMG_20261007_144432.webp

IMG_20261007_144224.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklı olabiliyor bu. BIOS sıfırlayın, sorun çözülürse bellek frekansı veya voltaj dokunuşu gerekebilir.

DISM ile sistemi onarmayı deneyin ve Memtest86 yapın. Bu hatayı RAM'lerimin frekansı sıkıntı yarattığında alıyordum.

DISM bitti. Memtest86 başlattım, şu anda bitmesini bekliyorum; yaklaşık 4 saat sürer gibi.

RAM kaynaklı olabiliyor bu. BIOS sıfırlayın, sorun çözülürse bellek frekansı veya voltaj dokunuşu gerekebilir.

Memtest86 bittikten sonra deneyeceğim.

@DeadlyMania7, hocam Memtest86 şimdi bitti ve sorun yok galiba. Fotoğraf koyuyorum, siz daha iyi anlarsınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20261009_133744.webp
    IMG_20261009_133744.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
DISM bitti. Memtest86 başlattım, şu anda bitmesini bekliyorum; yaklaşık 4 saat sürer gibi.

Memtest86 bittikten sonra deneyeceğim.

@DeadlyMania7, hocam Memtest86 şimdi bitti ve sorun yok galiba. Fotoğraf koyuyorum, siz daha iyi anlarsınız.

Sorun çıkmamoş ilginç. Şu an sistem açılıyor mu? Açılıyorsa OCCT CPU RAM ve PSU dene.

Sorun çıkmamoş ilginç. Şu an sistem açılıyor mu? Açılıyorsa OCCT CPU RAM ve PSU dene.
Hata geliyor ama birkaç kez kapa aç yapınca falan açılıyor. Sistem, onları da deneyip sonucu yazarım yine.

BIOS'u sıfırladım, yine düzelmedi.