Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
İşletim sistemi kuracaktım, sonra boot sıralamasında yanlış şeyi üste getirdim. Kaydedince "No device to boot" tarzı bir yazı ekranda tekrarlandı. Sonra bilgisayar açılırken logoda takılı kalıyor BIOS'a giremiyorum.

Anakart üstündeki pili çıkartıp taktım hala aynı sorun var.

Anakart modeli: ECS H81H3-M3

Son düzenleme:
Çözüm
Boot etmek istediğin donanım hariç tüm donanımların bağlantısını fiziksel olarak kesmeyi deneyebilirsin.

Muhtemelen kartında jumper vardır bunu da kullanabilirsin.
Boot etmek istediğin donanım hariç tüm donanımların bağlantısını fiziksel olarak kesmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
O zaman işletim sistemini nereye kuracaksınız ki hocam :D

İşletim sistemi zaten yüklü, bir şeyler bozulduğu için format atacaktım. Asıl olay BIOS, giremiyorum bilgisayar karton kutudan farksız.

HDD'yi çıkartınca tekrar BIOS'a girebildim. Sorunum tamamen çözülünce haber vereceğim.

Sorun tamamen çözüldü. BIOS'a girdikten sonra silinen ayarları ayarladım, HDD'yi taktım, bu sefer sorun çıkmadan işletim sistemini kurup açtım.

Son düzenleme: