Bilgisayar başında artık eğlenmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 501
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar
Bacağımı kırmazsam neden olmasın

Artık kafa bile dağıtamıyoruz

yaş ilerledikçe hayatın aslında oyundan ibaret olmadığını anlıyoruz belki de bu yüzden artık oyunlar sarmıyor olabilir. Dediğin gibi Dünya çok büyük bir yer ve bir çok güzel şeyle dolu aslında. Keşke başka ülkede olsaydım da hayatın gerçek tadını çıkarabilseydim diyen bir çok Türk genci var. Madem sende başka bir ülkedesin imkanın varsa hayatın tadını çıkarman senin için daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum

İmkanım fazla fazla var. Zaten onu düşünüyorum yarın ne yapsam, nereye gitsem, kimlerle buluşsam diye. Biraz işi bırakıp gezmek lazım.

Manga okuyorum ama kitapda okuyacağım. Önerdiğiniz kitap serisi var mı?
Seri yok ama "Glenn Meade - Sakkara'nın Kumları" kitabını öneririm. Nazi dönemi, istihbarat, polisiye. Sosyalde 1-2 konuya da yazdım okuyan oldu mu bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitmişti.

Oyunlar küçükken çok daha eğlenceli geliyor ama büyüdükçe büyüsünü biraz kaybediyor bence. Konu sorumluluklar falan değil direkt daha az çekici geliyor. Ben eskiden çok fazla oynardım ama şu an hafta da 1-2 kere falan giriyorum bazen aylarca PC açmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…