Şöyle bir varsayımda bulunabilirim, çalışmadığım dönem 1 hafta sadece oyun oynuyorum ama hemen sıkılıyorum ve 1-2 hafta oyun girmiyorum, işe başladığım dönem işten çıktıktan sonra eve giderken oyunda yapacağım Build'i düşünüyorum ve eve geçince de oturup rahat 6 saat oynuyorum ve bu neredeyse aralıksız 2 aydır böyle geçiyor :D

Kısaca arada gün içinde bilgisayara biraz ara verip başka şeyler yapın, önceki konularınızın birinde de arkadaşlarınızı aksatmayın demiştim tam vakti bence arkadaşlarınızla vakit geçirin.

önceki konularınızın birinde de arkadaşlarınızı aksatmayın demiştim tam vakti bence arkadaşlarınızla vakit geçirin.
Yapacağım hocam. Teşekkür ederim öneriniz için.

Bir laf vardır çok sevdiğim biraz felsefi olacak ama, "Değişmeyen tek şey değişimdir." Zamanla büyürsün, oyunlar o eski ütopikliğini kaybeder ve sıkılırsın. Öyle (:
Cidden öyle. Eskiden Minecraft'ta deli gibi arkadaşlarımla BedWard ve SkyWars oynardık. Şimdi 1 saat oynayınca bunalıyorum. Eskiden güzeldi.

Yapacağım hocam. Teşekkür ederim öneriniz için.

Cidden öyle. Eskiden Minecraft'ta deli gibi arkadaşlarımla BedWard ve SkyWars oynardık. Şimdi 1 saat oynayınca bunalıyorum. Eskiden güzeldi.
Arkadaşın var bak ne güzel bende o da yok. Vakit geçir bol bol, anılar oyunlardan daha değerli.

Teknoloji artık mutlu etmiyor beni. Bilgisayar başında iş dışında bir şey yapasım gelmiyor. Oyun gireyim diyorum 10 dakika açıp geri kapatıyorum. Bir şeyler izleyeyim diyorum sıkılıyorum hemen. Bilgisayar bunaltıyor artık beni. Sizde de aynı şey oluyor mu?
2016 yılında babamın iş laptopunda oyun oynamaya can atardım hemen eve gelsinde cs gireyim derdim. Daha sonrasında ps4 alarak konsol tarafına geçmiştim 2017 den beri konsol tarafındaydım fakat güzel bir bilgisayar dizmek hep içimde bir heves olarak kalmıştı ara sıra hayalini kurardım. Allah nasip etti ve bütün oyunları rahatça oynatıcak bir sistem kurmayı başardım fakat oyun oynayacak ne istek ne heves kaldı diyebilirim. Sistem 4 aydır bende ama Dgs sınavına hazırlandığım için ilk aldığım zamanlarda fazla oynayamadım, sınav bitsin deli gibi oynucam falan derken sınav geçti gitti ama dediğim gibi olmadı. Sistemi sabahtan açıyorum akşama kadar ana ekranda boş duruyor. Ne oyun oynamaya ne de bir şeyler açıp izlemeye gram heves yok.

Ben de oyun oynamaktan sıkıldım, artık oyunları öylesine bitiriyorum çünkü gün içinde pek yapacak şey yok. Ara sıra kitap okuyorum, çoğu akşamda kaykay sürmeye çıkıyorum arkadaşlarımla. Mesela okul açıkken bilgisayarı pek oynayamıyordum ve çok istiyordum fakat açtığım zaman hiç bir şey hissetmedim, kocaman bir boşlukta kaldım resmen. Bence sizde kaykay sürmeyi öğrenebilirsiniz. Çok keyifli oluyor. Ben hem normal hem waveboard denilen şeklini sürüyorum. Waveboard'a başlarsanız biraz alışması zor fakat alışınca bayağı eğlenceli oluyor. Normal kaykayı uzun zamandır sürmüyorum, bu aralar waveboard'a sardım. Size de tavsiye ederim.

2016 yılında babamın iş laptopunda oyun oynamaya can atardım hemen eve gelsinde cs gireyim derdim. Daha sonrasında ps4 alarak konsol tarafına geçmiştim 2017 den beri konsol tarafındaydım fakat güzel bir bilgisayar dizmek hep içimde bir heves olarak kalmıştı ara sıra hayalini kurardım. Allah nasip etti ve bütün oyunları rahatça oynatıcak bir sistem kurmayı başardım fakat oyun oynayacak ne istek ne heves kaldı diyebilirim. Sistem 4 aydır bende ama Dgs sınavına hazırlandığım için ilk aldığım zamanlarda fazla oynayamadım, sınav bitsin deli gibi oynucam falan derken sınav geçti gitti ama dediğim gibi olmadı. Sistemi sabahtan açıyorum akşama kadar ana ekranda boş duruyor. Ne oyun oynamaya ne de bir şeyler açıp izlemeye gram heves yok.
Bendede aynı. Bilgisayarım olmadığı zamanlarda rahmetli ablamın bilgisayarında oynamak için can atardım. Okuldan yanlış hatırlamıyorsam 4'te çıkıyordum ablamda işten geç geliyordu gizli gizli bütün gün Minecraft oynuyordum. Küçüklüğümden beri keşke bir bilgisayarım olsaydı diyordum. Şuan başka bir ülkede okulu bırakmış ve uzay mekiği gibi bir setupı olan biriyim. Ama artık cidden çok sıkıldım. Yeni şeyler yapmak istiyorum. Yeni yerleri gezmek, yeni kişilerle tanışmak, yeni hobiler edinmek gibi. Hayat zaten bunun içindir değilmi?

Ben de oyun oynamaktan sıkıldım, artık oyunları öylesine bitiriyorum çünkü gün içinde pek yapacak şey yok. Ara sıra kitap okuyorum, çoğu akşamda kaykay sürmeye çıkıyorum arkadaşlarımla. Mesela okul açıkken bilgisayarı pek oynayamıyordum ve çok istiyordum fakat açtığım zaman hiç bir şey hissetmedim, kocaman bir boşlukta kaldım resmen. Bence sizde kaykay sürmeyi öğrenebilirsiniz. Çok keyifli oluyor. Ben hem normal hem waveboard denilen şeklini sürüyorum. Waveboard'a başlarsanız biraz alışması zor fakat alışınca bayağı eğlenceli oluyor. Normal kaykayı uzun zamandır sürmüyorum, bu aralar waveboard'a sardım. Size de tavsiye ederim.
Bir dönem bisikletle çok gezerdim fakat erken yorulma ve nefesimin tıkanması gibi problemler yaşadığımdan bir süre sonra onu da bıraktım. Kendimi bildim bileli arabalarla çok ilgiliyim ehliyetimi aldığımda oyunlara bir süre ara vermiştim canım sıkıldıkça tek başıma arabayla dolaşmaya çıkardım şimdi mazot fiyatlarından onu da yapamıyoruz :D