ornitorenk

Üstün
Genelde şehir içi araç kullanıyorum. Uzun yol nadir. Bol dur-kalk oluyor çoğu zaman.
Makyajlı kasasına 800-850 arasında verilip almaya değer mi sizce? Araba hiç mi gitmiyor ya? Denildiği kadar kötü mü? Ben turbo'su, motoru, zartı, zurtu sorun çıkarmasın, dizelle de uğraşmak istemediğim için atmosferik benzinli ya da az sorunlu turbo'lu benzinli bir şey bakıyorum aslında.

Daha önce kullanmadım ancak şehir içi pek de problem olacağını sanmıyorum ama 4000 devirden sonra verebiliyor en yüksek torku; haliyle yokuşlarda devir istiyor. Atmosferik motor zaten yeri geldiğinde yüksek devir isteyecek illaki. Bence güzel bir seçenek

Genelde şehir içi araç kullanıyorum. Uzun yol nadir. Bol dur-kalk oluyor çoğu zaman.
Makyajlı kasasına 800-850 arasında verilip almaya değer mi sizce? Araba hiç mi gitmiyor ya? Denildiği kadar kötü mü? Ben turbo'su, motoru, zartı, zurtu sorun çıkarmasın, dizelle de uğraşmak istemediğim için atmosferik benzinli ya da az sorunlu turbo'lu benzinli bir şey bakıyorum aslında.
Ciddiye alınmayabilir ama çok beğeniyorum. Bu arabayı sevmeyenler kim hemen özetleyeyim. İnternette herkes yazar aga egea mı alınır şunu alsaydın yok yokuş çıkmıyor yok şunu yapamıyor. Kullanabilirsen en keyif alacağın araçtır bence egea. Hangisi olursa olsun hepsi birbirinden güzel.

Atmosferik motorlu arabadan düşük devirde turbo dizel performansı bekliyor bizim millet, sonra gitmiyor diyorlar arabaya. Fındık motor devir çevirdikçe açılır.

800 civarında atmosferik olarak 2.0 Honda Accord olmalıydı, yaştan bağımsız dâhâ iyi bir seçenek olur.

Tavsiye etmem ama alıyorsan mutlaka fabrikasyon LPG'li al ve yağını sürekli kontrol et bagajda yağ bulundur.

Mesela hocam, dediğiniz kesin çözümse arabada problem de kalmadı. 🙂

Pistondaki sekman takımı sıkıntılı, ben sıfır alsam hemen sekman değişimibe giderim. Yanma odasında kurum ve siboplarda kurum olması sıkıntı olur kompresyondan düşer.

Onun dışında bence her şeyiyle okey bir araba, kaportası bakkalda bile var :)