Axos

Becerikli
Arkadaşlar selam, uzun araştırmalar sonrası maddiyatı da ayarlamam ile birlikte Honda City 2022+ ve Egea Cross 1.6 Multijet otomatik arasında kalmış bulunmaktayım.

İlk aracım olacak, amatör sürücüyüm.
Parça konusunda Honda'da sıkıntı yaşarsın, saga sola carparsan haftalarca sanayide bekler araç diyorlar. Ama motor ve şanzıman üzmez fakat geri satışı çok zor olur diyorlar.
Egea Cross DSG şanzıman sıkıntı çıkarır, üzebilir, motoru iyidir ama parça sıkıntısı yaşamazsın diyorlar. Geri satışı kolaydır diyorlar.

Tecrübeli kardeşlerimden tavsiyeleri bekliyorum.

Egea derim ben. Motoru çok iyi, ufak deneyimleme şansım oldu. Kendi fiyatındaki en iyi motor bence.

Ek olarak her ustanın bildiği de bir araba. İlk araban olacağından sanayi gibi etkenleri de önemsemen gerek. Motoru sağlam, ustası bol. Daha ne olsun?

Arkadaşlar selam, uzun araştırmalar sonrası maddiyatı da ayarlamam ile birlikte Honda City 2022+ ve Egea cross 1.6 Multijet otomatik arasında kalmış bulunmaktayım.

İlk aracım olacak amatör sürücüyüm.
Parça konusunda Honda'da sıkıntı yaşarsın, saga sola carparsan haftalarca sanayide bekler araç diyorlar. Ama motor ve şanzıman üzmez fakat geri satışı çok zor olur diyorlar.
Egea cross DSG şanzıman sıkıntı çıkarır, üzebilir, motoru iyidir ama parça sıkıntısı yaşamazsın diyorlar. Geri satışı kolaydır diyorlar.

Tecrübeli kardeşlerimden tavsiyeleri bekliyorum.

Uzun süredir City kullanıyoruz, ilk araç için daha uygun olacağını düşünüyorum. Sanayi işi falan da çıkarmıyor oldukça konforlu bir araç.

Egea derim ben. Motoru çok iyi, ufak deneyimleme şansım oldu. Kendi fiyatındaki en iyi motor bence.

Ek olarak her ustanın bildiği de bir araba. İlk araban olacağından sanayi gibi etkenleri de önemsemen gerek. Motoru sağlam, ustası bol. Daha ne olsun?

Pekı cross alırsam şanzımanda v.s sorun yaşayıp dururmuyum. Basımı agrıtır mı

Uzun süredir City kullanıyoruz, ilk araç için daha uygun olacağını düşünüyorum. Sanayi işi falan da çıkarmıyor oldukça konforlu bir araç.

Pekı dedıklerı gıbı saga sola sürtersem carparsam Allah korusun tampondur v.s dir parça bulması zor mu