Makaleler
17
Yer
TRABZON/OF
Hayırlı geceler.
2018 Fiat Egea otomatik aracımız var. 4-5 ay önce abs beyni arızası denilerek parça değişimi yapıldı ve kodlandı. 2-3 haftadır belli bir süre kullanımdan sonra hill-hollder, lastik basınç sensörü ve ESP iptal uyarısı veriyor, sebebi ne olabilir? Tekrar sanayiye düşmeden önce buraya danışmak istedim.

Bir de tekrar kodlama yaptırdığımız yere götürdük aracı bilgisayara bağlandı arıza olarak gaz-fren senkron hatası çıkıyor.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler.
2018 Fiat Egea otomatik aracımız var. 4-5 ay önce abs beyni arızası denilerek parça değişimi yapıldı ve kodlandı. 2-3 haftadır belli bir süre kullanımdan sonra hill-hollder, lastik basınç sensörü ve ESP iptal uyarısı veriyor, sebebi ne olabilir? Tekrar sanayiye düşmeden önce buraya danışmak istedim.

Bir de tekrar kodlama yaptırdığımız yere götürdük aracı bilgisayara bağlandı arıza olarak gaz-fren senkron hatası çıkıyor.
Kodlama işlemi yapılırken hatalı bir işlem yapılmış olabilir. Eğer yaptırdığınız yer yetkili servis değilse ve konu hakkında fazla bilgili değilse kodlama kısmında yanlış bir şeyler yapmış olabilir. Tekrar götürün hataları cihazdan tespit edip hepsini sildirmeyi ve reset attırmayı deneyin. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Bende yakın süreçte aracımda yaşadığım bir problem sebebiyle iki kere cihaz bağlatmak durumunda kaldım araca. Cihazın bağlandığı süreçte işlem yapılırken izlediğimde ekranda çeşitli uyarıların yandığını vesaire gördüm. İşlem sonunda ise hepsi söndü. Tahminimce yazılımsal olarak bir problem vardır.