onezzyyyy

Uzman
Merhaba. Birkaç aydır bilgisayarımı yeniden başlattığımda veya kapatıp tekrar açtığımda kilit ekranında şifremi daha girmeden siyah ekran gelip tekrardan normal ekrana dönüyor. Bu oldukça fazla tekrarlanıyor. Birkaç kere bazen de tek seferde bilgisayarı tamamen kapatıp açtığımda sorun çözülüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Sistemim:
  • 13900KF
  • Aorus Master 4080 Super
  • ASUS ROG Z790e Wi-F
  • G.Skill 6000MHz CL32 32x2 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem henüz oturum açma ekranına bile gelmeden siyah ekran veriyor. Gerekli servisler devreye girmeden bu hatanın oluşması, sistem dosyalarında bozulma olabileceğini düşündürüyor.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

CMD yönetici olarak çalıştırıp yazar mısın? Yukarıdaki kod satırlarını.

Aslında şöyle, sistem açıldığında ilk bi kilit ekranı gözüküyor ardından birkaç saniye sonra siyah ekran gelip gitmeye başlıyor. Söylediğiniz komutu gün içerisinde yazıp paylaşacağım

İlk komutta 62.3 te takılı kaldı

Son düzenleme:
Hocam bu işlemi yaptıktan sonra internet bağlantım kesildi. Normalde internet çalıştığı ve ethernetle bilgisayara bağlı olduğu halde internet yok ibaresi çıkıyor altta. Kaç saattir ne yapsam düzeltemedim

Bilgisayarı kapatıp açıyorum ilk açıldığında internete bağlanıyor sayfaları açıyor ardından 10-15 sn geçiyor internet yok ibaresi çıkıyor

Son düzenleme: