YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara Pazartesi 11:39 #1 Sessiz bir yükseliş var, hayrolsun. Diğer bileşenlere bakmadım, onlarda da olabilir. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com RX 9070 XT Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com RX 9070 XT ekran kartı modelleri, en ucuz fiyatlar, indirim ve kampanya fırsatlarıyla incehesap.com'da sizi bekliyor. Ürünlere hemen göz atın. www.incehesap.com İşlemci Fiyatları & En İyi işlemci Seçenekleri En yeni işlemci modelleri en iyi fiyatlarla karşınızda. En yeni i5, i7, AM4 işlemci (CPU) modellerine en ucuz fiyatlarla sahip olmak için tıklayın. www.incehesap.com Ekran Kartı Fiyatları ve En İyi Ekran Kartı Seçenekleri Ekran kartı çeşitlerinde geniş ürün yelpazesi incehesap'ta. Yüksek görüntü performansı için ekran kartı fiyat ve model seçeneklerini inceleyin. www.incehesap.com Son düzenleme: Pazartesi 11:47
Sessiz bir yükseliş var, hayrolsun. Diğer bileşenlere bakmadım, onlarda da olabilir. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com RX 9070 XT Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com RX 9070 XT ekran kartı modelleri, en ucuz fiyatlar, indirim ve kampanya fırsatlarıyla incehesap.com'da sizi bekliyor. Ürünlere hemen göz atın. www.incehesap.com İşlemci Fiyatları & En İyi işlemci Seçenekleri En yeni işlemci modelleri en iyi fiyatlarla karşınızda. En yeni i5, i7, AM4 işlemci (CPU) modellerine en ucuz fiyatlarla sahip olmak için tıklayın. www.incehesap.com Ekran Kartı Fiyatları ve En İyi Ekran Kartı Seçenekleri Ekran kartı çeşitlerinde geniş ürün yelpazesi incehesap'ta. Yüksek görüntü performansı için ekran kartı fiyat ve model seçeneklerini inceleyin. www.incehesap.com
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 Pazartesi 11:43 #2 Çok da önemli değil benim için. Çünkü yapay zeka da kullanıyorum, çok işimi görmez. Satamazlar bence.
Çok da önemli değil benim için. Çünkü yapay zeka da kullanıyorum, çok işimi görmez. Satamazlar bence.
Henkai Yetkin Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 561 Çözümler 5 Beğeniler 756 Pazartesi 11:43 #3 Konuya ek olarak, İncehesap'ta sessiz sedasız 1 TB SSD'ler tekrar zam yemiş.
KS KS YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara Pazartesi 11:46 #4 Bu kart 2 gün önce mağazada ve internet sitesinde 34.500 liraydı. Şu an 46.140 lira. MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bu kart 2 gün önce mağazada ve internet sitesinde 34.500 liraydı. Şu an 46.140 lira. MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum Pazartesi 11:46 #5 Birkaç gün önce çoğu bileşende bayağı indirim vardı, hem indirim bitmiş hem de zam yapılmış bayağı.
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 2 Beğeniler 1.081 Yer EGE Pazartesi 12:12 #6 Ne zaman adam akıllı kendi fiyatında satıldı? Ben artık sisteme uzun süre dokunmayı düşünmüyorum çünkü cep yakmayı geçti artık. Bilgisayar parçaları utanmasa motor ve araba fiyatları ile kapışacak.
Ne zaman adam akıllı kendi fiyatında satıldı? Ben artık sisteme uzun süre dokunmayı düşünmüyorum çünkü cep yakmayı geçti artık. Bilgisayar parçaları utanmasa motor ve araba fiyatları ile kapışacak.
J JJX Becerikli Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 124 Beğeniler 76 Pazartesi 12:14 #7 Bu aralar bilgisayar almaya niyetlendim, ondandır zamlar.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.026 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.287 Pazartesi 12:22 #8 Etik değil, ülke içerisinde serbest piyasada her geçen gün ürünler sebepsiz yere zamlanıyor. Satın almayın, mecbur düşürecekler fiyatları.
Etik değil, ülke içerisinde serbest piyasada her geçen gün ürünler sebepsiz yere zamlanıyor. Satın almayın, mecbur düşürecekler fiyatları.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.229 Çözümler 7 Beğeniler 834 Yer 4 8 15 16 23 42 Pazartesi 17:06 #9 O 27K'dan satılan 9070 XT Nitro+ kaçırılmayacaktı...