YXEL 69 Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Çözümler 37 Beğeniler 2.655 Yer Ankara 1 Haziran 2026 #1 Sessiz bir yükseliş var, hayrolsun. Diğer bileşenlere bakmadım, onlarda da olabilir. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com RX 9070 XT Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com RX 9070 XT ekran kartı modelleri, en ucuz fiyatlar, indirim ve kampanya fırsatlarıyla incehesap.com'da sizi bekliyor. Ürünlere hemen göz atın. www.incehesap.com İşlemci Fiyatları & En İyi işlemci Seçenekleri En yeni işlemci modelleri en iyi fiyatlarla karşınızda. En yeni i5, i7, AM4 işlemci (CPU) modellerine en ucuz fiyatlarla sahip olmak için tıklayın. www.incehesap.com Ekran Kartı Fiyatları ve En İyi Ekran Kartı Seçenekleri Ekran kartı çeşitlerinde geniş ürün yelpazesi incehesap'ta. Yüksek görüntü performansı için ekran kartı fiyat ve model seçeneklerini inceleyin. www.incehesap.com Son düzenleme: 1 Haziran 2026
Sessiz bir yükseliş var, hayrolsun. Diğer bileşenlere bakmadım, onlarda da olabilir. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com RX 9070 XT Ekran Kartı Fiyatları | incehesap.com RX 9070 XT ekran kartı modelleri, en ucuz fiyatlar, indirim ve kampanya fırsatlarıyla incehesap.com'da sizi bekliyor. Ürünlere hemen göz atın. www.incehesap.com İşlemci Fiyatları & En İyi işlemci Seçenekleri En yeni işlemci modelleri en iyi fiyatlarla karşınızda. En yeni i5, i7, AM4 işlemci (CPU) modellerine en ucuz fiyatlarla sahip olmak için tıklayın. www.incehesap.com Ekran Kartı Fiyatları ve En İyi Ekran Kartı Seçenekleri Ekran kartı çeşitlerinde geniş ürün yelpazesi incehesap'ta. Yüksek görüntü performansı için ekran kartı fiyat ve model seçeneklerini inceleyin. www.incehesap.com
Utku92 25 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.904 1 Haziran 2026 #2 Çok da önemli değil benim için. Çünkü yapay zeka da kullanıyorum, çok işimi görmez. Satamazlar bence.
Çok da önemli değil benim için. Çünkü yapay zeka da kullanıyorum, çok işimi görmez. Satamazlar bence.
Henkai 69 Üstün Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 597 Çözümler 5 Beğeniler 777 1 Haziran 2026 #3 Konuya ek olarak, İncehesap'ta sessiz sedasız 1 TB SSD'ler tekrar zam yemiş.
KS KS YXEL 69 Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Çözümler 37 Beğeniler 2.655 Yer Ankara 1 Haziran 2026 #4 Bu kart 2 gün önce mağazada ve internet sitesinde 34.500 liraydı. Şu an 46.140 lira. MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bu kart 2 gün önce mağazada ve internet sitesinde 34.500 liraydı. Şu an 46.140 lira. MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Caner Uncu 69 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.614 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.337 1 Haziran 2026 #5 Birkaç gün önce çoğu bileşende bayağı indirim vardı, hem indirim bitmiş hem de zam yapılmış bayağı.
Rustin Cohle 69 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 2 Beğeniler 1.245 Yer EGE 1 Haziran 2026 #6 Ne zaman adam akıllı kendi fiyatında satıldı? Ben artık sisteme uzun süre dokunmayı düşünmüyorum çünkü cep yakmayı geçti artık. Bilgisayar parçaları utanmasa motor ve araba fiyatları ile kapışacak.
Ne zaman adam akıllı kendi fiyatında satıldı? Ben artık sisteme uzun süre dokunmayı düşünmüyorum çünkü cep yakmayı geçti artık. Bilgisayar parçaları utanmasa motor ve araba fiyatları ile kapışacak.
Starset 70 Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 439 Çözümler 1 Beğeniler 351 1 Haziran 2026 #7 Bu aralar bilgisayar almaya niyetlendim, ondandır zamlar.
ZCPS21 70 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.429 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.706 1 Haziran 2026 #8 Etik değil, ülke içerisinde serbest piyasada her geçen gün ürünler sebepsiz yere zamlanıyor. Satın almayın, mecbur düşürecekler fiyatları.
Etik değil, ülke içerisinde serbest piyasada her geçen gün ürünler sebepsiz yere zamlanıyor. Satın almayın, mecbur düşürecekler fiyatları.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 7 Beğeniler 897 Yer 4 8 15 16 23 42 1 Haziran 2026 #9 O 27K'dan satılan 9070 XT Nitro+ kaçırılmayacaktı...