Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümü için Monster Abra A7 V16.2 laptop alınır mı?

Dostum inan bana Monster almaya değmez.

Dostum inan bana Monster almaya değmez.
Hocam peki neden? Bilgisayarı kendime almayacağım kız arkadaşım alacak internetten sipariş vermeye sıcak bakmıyorlar gidip görmeleri gerek Bu durumda Vatan Bilgisayar benzeri satış yapan yerlerden önerebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muadil bir cihaz ile geçirmiştim üniversiteyi. 7700HQ - 1050 4GB. Benim senaryomda Monster gayet iyi iş çıkarmıştı. Bakımlarını da kendim yapıyordum, menteşe problemi olmuştu onu da çözdüler ücretsiz mağdur etmediler. (Garantim yoktu.)

Kalite anlamında şimdi nerelerdedir bilmem ancak bölüm bazında zaten öğrencileri zora sokmamak için üniversitelerde genelde çok donanım odaklı projelere girişilmez. Profesyonel hayat için belki yetmez ancak üniversite boyunca bir kız için yeter bence.

Gidip görmeleri gerekse monsterı alın ne diyelim. Orada Blender cyclesda çıkacak fan sesini sıcaklığını testi yaptırmazlar ama.

Markasız ürünler ile uğraşılmaz, perişan olan gördüklerim var. Fason olmayan bir marka olsun da işlemcisi neredeyse ötekinin yarı performansta düşük modeli olsun yeter ki baş ağrıtmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…