https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v16-2/ Fiyatının uygun ve ekran kartının güçlü olduğunu düşünüyorum ancak bu konularda çok bilgim yok. Eğer bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Blender ve Photoshop gibi programlar kullanılacak. Sizce bu laptop, bu yazılımlar için uygun olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam peki neden? Bilgisayarı kendime almayacağım kız arkadaşım alacak internetten sipariş vermeye sıcak bakmıyorlar gidip görmeleri gerek
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Muadil bir cihaz ile geçirmiştim üniversiteyi. 7700HQ - 1050 4GB. Benim senaryomda Monster gayet iyi iş çıkarmıştı. Bakımlarını da kendim yapıyordum, menteşe problemi olmuştu onu da çözdüler ücretsiz mağdur etmediler. (Garantim yoktu.)
Kalite anlamında şimdi nerelerdedir bilmem ancak bölüm bazında zaten öğrencileri zora sokmamak için üniversitelerde genelde çok donanım odaklı projelere girişilmez. Profesyonel hayat için belki yetmez ancak üniversite boyunca bir kız için yeter bence.
Kalite anlamında şimdi nerelerdedir bilmem ancak bölüm bazında zaten öğrencileri zora sokmamak için üniversitelerde genelde çok donanım odaklı projelere girişilmez. Profesyonel hayat için belki yetmez ancak üniversite boyunca bir kız için yeter bence.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Abra A5 v16.7.3 kullanmıştım. Servis yüzü görmek istiyorsanız alabilirsiniz. Her modelde sorun olmayabilir ama kullanan birisi olarak çok uğraştırıcı olduğu için böyle söyledim.
Şöyle bir şey mantıklı olabilir.
Şöyle bir şey mantıklı olabilir.
ethernet cablesu
Çalışkan
Markasız ürünler ile uğraşılmaz, perişan olan gördüklerim var. Fason olmayan bir marka olsun da işlemcisi neredeyse ötekinin yarı performansta düşük modeli olsun yeter ki baş ağrıtmasın.