Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mukar41

Uzman
Merhaba, herkese iyi günler. Masaüstü ve laptoplarda amatör olarak, kendi akraba ve arkadaş çevremde kasa temizliği, termal macun yenileme ve isteğe göre donanım yükseltmesi gibi hobi amaçlı destek veriyorum. Profesyonel olmadığım için çok detaylı işlere girmiyorum, sadece temel bakım ve kontrol yapıyorum.

İhtiyacım olan, bilgisayarları ekran, anakart, CPU, GPU ve diğer donanım bilgileri açısından özetleyen, teknik bilgi veren programlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
  • CPU-Z
    İşlemci, anakart, RAM ve temel sistem bilgilerini detaylı gösterir. Kullanımı kolaydır.
  • GPU-Z
    Ekran kartı bilgileri için en popüler araçlardan biridir. Sıcaklık, saat hızları ve model detaylarını sunar.
  • HWMonitor
    Donanım sıcaklıkları, voltajlar ve fan hızlarını gerçek zamanlı gösterir.
  • HWiNFO
    Çok kapsamlı bir araçtır, hem donanım bilgisi verir hem de sensör verilerini detaylı sunar.
  • CPU-Z
    İşlemci, anakart, RAM ve temel sistem bilgilerini detaylı gösterir. Kullanımı kolaydır.
  • GPU-Z
    Ekran kartı bilgileri için en popüler araçlardan biridir. Sıcaklık, saat hızları ve model detaylarını sunar.
  • HWMonitor
    Donanım sıcaklıkları, voltajlar ve fan hızlarını gerçek zamanlı gösterir.
  • HWiNFO
    Çok kapsamlı bir araçtır, hem donanım bilgisi verir hem de sensör verilerini detaylı sunar.

Çözüm