Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 21 Eylül 2025 #1 Alt tab atsam veya hiç bir şey yapmasam bile donuyor. Mouse haraket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum napacağım?
Alt tab atsam veya hiç bir şey yapmasam bile donuyor. Mouse haraket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum napacağım?
Mami1938 Uzman Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 45 21 Eylül 2025 #2 Torukojin Kaneki dedi: Alt Tab atsam veya hiçbir şey yapmasam bile donuyor. Mouse hareket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Format denediniz mi? Sıcaklıktan olabilir GPU'nun gücü sınırlandırılmış olabilir yeteri kadar güç alamıyor olabilir. Driver sorunuda olabilir. Format deneyin sonrasında sonucu paylaşırsınız. Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Alt Tab atsam veya hiçbir şey yapmasam bile donuyor. Mouse hareket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Format denediniz mi? Sıcaklıktan olabilir GPU'nun gücü sınırlandırılmış olabilir yeteri kadar güç alamıyor olabilir. Driver sorunuda olabilir. Format deneyin sonrasında sonucu paylaşırsınız.
R ramazandeveli Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 279 Yer ANKARA/ BATIKENT 21 Eylül 2025 #3 Chipset kurulu mu? Artı 0 Eksi
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.620 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 21 Eylül 2025 #4 Torukojin Kaneki dedi: Alt tab atsam veya hiç bir şey yapmasam bile donuyor. Mouse haraket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum napacağım? Genişletmek için tıkla... HDD ömrünüz kaç? Artı 0 Eksi
Torukojin Kaneki dedi: Alt tab atsam veya hiç bir şey yapmasam bile donuyor. Mouse haraket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum napacağım? Genişletmek için tıkla... HDD ömrünüz kaç?