Biraz önce Donanım Arşivi'nin bu videosuna denk geldim. Konuştuğu şeyler hemen hemen mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Kur sabit kalmadığı sürece hiçbir şeyin fiyatı sabit kalmaz veya düşmez. Bugün düşecek derler yarın bir gün malum yer bir şey yapar sağdan soldan bir yaptırım uygulanır sonra ikiye bile katlanır. Videodaki durum gerçekleşse bile taş çatlasın 1 ay sonra o fiyatlar tekrar eskiye döncek.
- Makaleler
- 1
Enflasyon ve kur.
Video izleme zahmetine giremem.
Video izleme zahmetine giremem.
Firmaların tek pazarı Türkiye değil hatta buradan daha büyük pazarları var o sebeple buradaki satışları onları çok fazla etkilemiyor. Olan burada yaşayan vatandaşlara oluyor genelde. Bu ve bu tarz ürünler zaten USD kuru ile pazara verildiği için olası bir dalgalanma her şeyi değiştirebilir.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
AM4 soket işlemciler ucuzlasın bana yeter. Neredeyse ölü soket işlemciye AM5 işlemci ve anakart fiyatı vermek istemiyorum.
Fiyatlar düşecek.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Dostum Yurtdışına gidip bir bilgisayar alıp Türkiye'ye getirsen Türkiye'den alacağın fiyattan daha ucuza almış olursun hem yurtdışı görmüş olursun sen hala vergi devleti olduğumuzun farkında değilsin.
Son düzenleme:
LA Knight
Üstün
Adamın dediği doğru da ürünlerde indirim seviyesi göreceğimizi sanmıyorum. KDV dahil MSRP 1000 dolar dedikleri ekran kartları burada 55 bin liralarda. Arada 20 bin TL'lik bir kÂr var. İndirim diyebilmem için KDV dahil üreticinin önerdiği fiyattan satılması lazım.
Elinde 20 milyon liralık mal var diyelim, Türkiye'de satamadın, kimse almak istemiyor. Zararına 15 milyona elden çıkarır mısın, yoksa birkaç yüz bin liralık maliyetle başka ülkeye geçirip orada mı satarsın?
Sadece küçük işletmeleri etkileyecek bir sorun bu.
Sadece küçük işletmeleri etkileyecek bir sorun bu.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-