carlosgardel
Uzman
Radeon RX6700XT ekran kartın var. Bu ya sürücü sorunu, ya da donanımsal bir arıza.Bilgisayara format attıktan sonra güncel driverların hepsini elle son sürüm olarak yükledim ama böyle 2 tane hata ile karşılaştım. Aslında oyunlarda daha fazla FPS düşüşü ve FPS düşmesi problemi yaşadım. Acaba bu sorunla alakası var mı?
Aygıt Yöneticisi'nden sarı ünlem işareti olan bir sürücü var mı? Benim tavsiyem sürücüleri baştan kurmanız. Anakart üreticisinden vs. alın sürücüleri.
Radeon RX 6700 XT ekran kartın var. Bu ya sürücü sorunu, ya da donanımsal bir arıza.
DDU ile ekran kartı sürücülerini sil, en güncel sürücüsünü AMD'nin kendi sitesinden yükle.
AMD Auto-detect ınstaller da kullanabilirsin.
Tamam o zaman DDU kullan, 24.5.1 sürümünü yükle geç. Çözmesi lazım.Formattan sonra tüm driverlari kendi orijinal sitelerinden manuel son sürümünü yükledim.
İnternet sitelerinden.
Formattan sonra tüm driverlarini güncel sürüm olarak yükledim. Bir tek 6700XT stabil olarak tüm forumlarda gördüğüm 24.5.1 eski sürümü yüklü. Çünkü AMD'nin güncel driverlarinde sürekli driver çökme problemleri var.
Şuanda yüklü olan 24.5.1 zaten.Tamam o zaman DDU kullan, 24.5.1 sürümünü yükle geç. Çözmesi lazım
Tamam dostum sürücü bozulmuştur, bir şey olmuştur sen DDU kullanıp 24.5.1 yükle bak diyorum işte.
Temiz bir kurulum yapın dediğimiz gibi düzelme ihtimali yüksek.