Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 18 Mayıs 2025 #1 Windows 11 kullanıyorum. SSD'ye kurulu ancak her açılışta aynı sorun var. Bir çözümü var mı? SSD SanDisk Plus 480 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Windows 11 kullanıyorum. SSD'ye kurulu ancak her açılışta aynı sorun var. Bir çözümü var mı? SSD SanDisk Plus 480 GB.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 18 Mayıs 2025 #2 Ben bilgisayarı düzgün kapatmadığım zaman çıkıyor. Dosya doğrulama gibi bir şey yapıyor arka planda.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 18 Mayıs 2025 #3 SSD tam modeli nedir? Eğer düşündüğüm SSD ise normal. Dram bile yok. Normal sayılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 18 Mayıs 2025 #4 409 dedi: SSD tam modeli nedir? Eğer düşündüğüm SSD ise normal. DRAM bile yok. Normal sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Hpcam SanDisk Plus. Afterbyte dedi: Ben bilgisayarı düzgün kapatmadığım zaman çıkıyor. Dosya doğrulama gibi bir şey yapıyor arka planda. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows üzerinden kapatıyorum.
409 dedi: SSD tam modeli nedir? Eğer düşündüğüm SSD ise normal. DRAM bile yok. Normal sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Hpcam SanDisk Plus. Afterbyte dedi: Ben bilgisayarı düzgün kapatmadığım zaman çıkıyor. Dosya doğrulama gibi bir şey yapıyor arka planda. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows üzerinden kapatıyorum.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 18 Mayıs 2025 #5 Alparow dedi: Hpcam SanDisk Plus. Hocam Windows üzerinden kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... '' sfc/scannow'' komutunu deneyin.
Alparow dedi: Hpcam SanDisk Plus. Hocam Windows üzerinden kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... '' sfc/scannow'' komutunu deneyin.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 18 Mayıs 2025 #6 Afterbyte dedi: " sfc/scannow'' komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Niçin hocam.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 18 Mayıs 2025 #7 Alparow dedi: Niçin hocam. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında eksik varsa onu onarmak için. CMD'yi yönetici olarak başlatıp o komutu girin.
Alparow dedi: Niçin hocam. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarında eksik varsa onu onarmak için. CMD'yi yönetici olarak başlatıp o komutu girin.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 18 Mayıs 2025 #8 Afterbyte dedi: Windows dosyalarında eksik varsa onu onarmak için. CMD'yi yönetici olarak başlatıp o komutu girin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun bulunamadı diyor hocam.
Afterbyte dedi: Windows dosyalarında eksik varsa onu onarmak için. CMD'yi yönetici olarak başlatıp o komutu girin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun bulunamadı diyor hocam.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 18 Mayıs 2025 #9 Alparow dedi: Bir sorun bulunamadı diyor hocam. Genişletmek için tıkla... chkdsk C: /f /r komutunu deneyin.
Alparow dedi: Bir sorun bulunamadı diyor hocam. Genişletmek için tıkla... chkdsk C: /f /r komutunu deneyin.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 18 Mayıs 2025 #10 Afterbyte dedi: Chkdsk C: /f /r komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu ne için hocam. Afterbyte dedi: Chkdsk C: /f /r komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya sisteminin türü NTFS'dir. Geçerli sürücü kilitlenemiyor. Chkdsk çalışamıyor çünkü birim başka bir. İşlem tarafından kullanılıyor. Bu birimin sistem bir sonraki. Yeniden başlatıldığında kontrol edilmesini zamanlamak ister misiniz? (E/H) Türkçesi böyle hocam. Son düzenleme: 18 Mayıs 2025
Afterbyte dedi: Chkdsk C: /f /r komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu ne için hocam. Afterbyte dedi: Chkdsk C: /f /r komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya sisteminin türü NTFS'dir. Geçerli sürücü kilitlenemiyor. Chkdsk çalışamıyor çünkü birim başka bir. İşlem tarafından kullanılıyor. Bu birimin sistem bir sonraki. Yeniden başlatıldığında kontrol edilmesini zamanlamak ister misiniz? (E/H) Türkçesi böyle hocam.