Detaylar
Kim cevapladı?Bilmediğiniz ve uzun süredir güncelleme almayan uzantıları kaldırın.
Aşağıdaki alan adını kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Görseldeki yerleri kontrol edin.
AdwCleaner ile sistemi taratın ve temizleyin.
Ek olarak Malwarebytes ile de tarama yapabilirsiniz.
Tarama işlemlerinden sonra bu Malwarebytes kaldırabilirsiniz.
Autoruns ile logon ve scheduled tasks kısımlarını kontrol edebilirsiniz. Anlamıyorsanız görseller atarsanız şunu şunu kaldırın diye yardımcı olurum.
Güvenliğiniz için tarayıcıda reklam engelleyici kullanın. Reklam engelleyiciler bu tarz sitelerin ayarlarınıza karışmasını büyük oranda önleyecektir. Farklı reklam engelleme uzantıları varsa kaldırın ve bağlantıda önerdiğimi yükleyin.
chromewebstore.google.com
Aşağıdaki alan adını kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Görseldeki yerleri kontrol edin.
Kod:
chrome://settings/appearance
AdwCleaner ile sistemi taratın ve temizleyin.
Reklam ve casus zararlıları, PUP'ları ve diğer reklam yazılımlarını kaldırmaya yarayan araç.
Ek olarak Malwarebytes ile de tarama yapabilirsiniz.
Virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları ücretsiz olarak tarayın ve kaldırın.
- Recep Baltaş
- casus yazılımlar fidye yazılımları virüsler
- Güvenlik
Tarama işlemlerinden sonra bu Malwarebytes kaldırabilirsiniz.
Autoruns ile logon ve scheduled tasks kısımlarını kontrol edebilirsiniz. Anlamıyorsanız görseller atarsanız şunu şunu kaldırın diye yardımcı olurum.
Windows Görev Yöneticisi veya benzeri araçlarda "Program” adını taşıyan ya da isimsiz olarak görünen hizmetlerle karşılaşıldığı zaman bu ögeleri genellikle virüs veya tehdit olarak algılayabiliyoruz. İnternette bu başlıkta yapılan birçok yorum, kullanıcıyı daha da endişelendirecek şekilde "tehlikeli yazılım” vurguları içeriyor. Ancak bu yorumların büyük kısmı yanıltıcı olabiliyor.
"Program" adlı hizmetler gerçekten tehdit mi?
Hayır. Bu tarz hizmetler genellikle daha önce sisteminden kaldırılan yazılımlara ait başlangıç kalıntıları oluyor. Özellikle yazılımları Denetim Masası...- Barış
- autoruns hizmetleri kullanılır nasıl nasıl kullanılır program temizleme windows
- Forum: Sistem Araçları
Güvenliğiniz için tarayıcıda reklam engelleyici kullanın. Reklam engelleyiciler bu tarz sitelerin ayarlarınıza karışmasını büyük oranda önleyecektir. Farklı reklam engelleme uzantıları varsa kaldırın ve bağlantıda önerdiğimi yükleyin.
uBlock Origin Lite - Chrome Web Store
A permission-less content blocker. Blocks ads, trackers, miners, and more immediately upon installation.
Son düzenleme:
895hak895
Uzman
Bunlar çıktı Auto run'dan.
Dosya Ekleri
Sarı renkli girdileri silebilirsin. Sistemde herhangi bir dosyası olmayan girdiler. Sistem bunları otomatik çalıştırmayı deneyip bulamayınca ayrıca garip sorunlar yaşanabiliyor.
Ek olarak şu girdinin de işaretini kaldırın. Hatta silebilirsiniz. Keza AMD launcherini de silmenizi öneririm.
Ek olarak şu girdinin de işaretini kaldırın. Hatta silebilirsiniz. Keza AMD launcherini de silmenizi öneririm.
895hak895
Uzman
Sarı girdileri sildim. Çözümü bu sitede buldum bu sitedeki çözüm sayesindie çözdüm yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bir şey daha sormak istiyorum görev yöneticisinde en çok RAM tüketen özgeçmiş var ne yapmam gerekebiliyor?
Bir şey daha sormak istiyorum görev yöneticisinde en çok RAM tüketen özgeçmiş var ne yapmam gerekebiliyor?
O bende de var. Kapatmanın bir yolunu bilmiyorum. Varsa da kapatmayın. Arama kutusu veya sol alttaki haberler gibi şeyler için gereken Edge webview çalışıyor. Belki optimizer, wintoys gibi araçlar ile veri çeken ayarlar vb. kapatarak azaltılabilir. Ama en azından gördüğüm kadarıyla sistem için gerekli.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-