Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
İyi günler herkese, bilgisayarımı her açtığımda böyle bir ekran görmeye başladım. Sürücü güncellemesi yaptıktan sonra oldu bu. Nasıl çözebilirim? Sürücüyü geri almayı denedim fakat olmadı.
1755390173300.webp

Çözüm
Görev yöneticisinden başlangıç bölümüne girip Realtek ile ilgili olan şeyleri devre dışı bırakmayı denediniz mi? "Rtk" olarak da yazar.

1755390988923.webp
Bu dosyayı açmadan önce her zaman sor kutucuğundaki işareti kaldırın.
Hocam kaldırmayı denedim fakat ayarı sanırım kaydetmiyor, her yeniden başlatmada tekrar açılıyor.
Görev yöneticisinden başlangıç bölümüne girip Realtek ile ilgili olan şeyleri devre dışı bırakmayı denediniz mi? "Rtk" olarak da yazar.

Eki Görüntüle 174479
Deneyeyim. Bunları kapatmak ses ayarlarına herhangi bir sorun çıkartmaz değil mi?

Çalıştırmasını istemiyormusunuz.
Hocam dediğim şey şu, bu Realtek'in bir servisi ve benden normalde izin almaması lazım diye biliyorum. Sorun benden izin istemesi. Çalıştır basıyorum zaten ekran gelince, ama ekranın gelmesini istemiyorum.

@Quezzy hocam seste herhangi bir sıkıntı olmuyormuş başlangıçta açılmayı kapattım, teşekkürler.