Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar ama, DualSense PS5 kolu da alabilirim hangisi daha iyi olur, şimdi alacağım. Daha önce hayatım da hiç Xbox kolu kullanmadım çok yabancılık çeker miyim analogun farklı yer de olması dolayısı ile? Ve Net House güvenilir mi?
Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar ama, DualSense PS5 kolu da alabilirim hangisi daha iyi olur, şimdi alacağım. Daha önce hayatım da hiç Xbox kolu kullanmadım çok yabancılık çeker miyim analogun farklı yer de olması dolayısı ile? Ve Net House güvenilir mi?
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Beyaz rengini geçen hafta Amazon satıcısı üzerinden aldım ve kol hissiyat olarak çok. Uyumluluk açısından da üzmez. Nethouse hakkında bilgim yok ama Amazon bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olur.
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...