Hocam çok kastınız be, PS5 kolu da alırım ya da Xbox ikisinden biri işte, pil falan fark etmiyor, ben onları istiyorum sadece çocukluktan kalan içimde ukte hocam, öyle abartılı oyunlar oynamıyorum ki hikayeli oyunlar için kolu alıyorum bir de pes FIFA. FIFA çok iyi oynayan birisi değilim kariyer falan yapıyorum o kadar.

O kollarla oynamak hayalim gibi bir şey diyeyim hocam, çocuklukta herkes o kollarla oynardı PS Xbox kolları ile görürdüm, ve canım da istiyor, hangisi daha iyi olur?

O kollarla oynamak hayalim gibi bir şey diyeyim hocam, çocuklukta herkes o kollarla oynardı PS Xbox kolları ile görürdüm, ve canım da istiyor, hangisi daha iyi olur?
FIFA için DualSense daha iyi olur. Ayrıca Sony oyunlarında adaptif tetik gibi özellikler bilgisayarda bile olsa çalışıyordu sanırım.

Valla bende ikisi de var hocam. PC'de kullanırken Xbox daha rahat geliyor. Arkama yaslanıp direkt açıyorum. DualSense'te ise bazı oyunlarda harici yazılım gerekebiliyor. Adaptif tetik ve Haptik geri bildirim için çoğunlukla kablolu bağlantı gerekiyor. Kablosuz çalışan oyunlar da var ama 1-2 tane. :D

Peki hocam 6-9 ay taksitle nereden alabilirim güvenilir, amazonda var da 522 lira diyor 4250 4900 ödüyorum değer mi?

Getirfinans, vade farksız 5 ay taksit sunuyor.

200 TL kuponla alın derim.

O zaman Xbox kolu değil mi? Xbox kolu önerisi yapabilir misiniz güvenilir satıcıdan.
FIFA, PES için Xbox kolunun analogları çok terste kalıyor bence.

Getirfinans, vade farksız 5 ay taksit sunuyor.

200 TL kuponla alın derim.
Kredi kartı ile alıcam hocam ama maxiumum var ben de getir finans vermedi kredi kartı bana :D