Bilgisayar için 9. nesil Microsoft Xbox Wireless Controller uyumlu mudur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
  • Etiketler Etiketler
    xbox
Uyumlu ve fiyatı iyi. Al derim. Güzel bir Gamepad. Doğrudan tak çalıştır her oyunda çalışır. Arkadaşların korkutmasına bakma. Piyasadaki en baba gamepadlerden biridir. Adını duymadığın markalara para vermek için erken.

Arkadaş Xbox kolu dışında almıyor.
Kendi bilir. Masraflı bir kol Xbox kolu. Bluetooth dongle alacak, şarj edilebilir pil alacak, veya normal pil alacak Ayrıca bluetooth olduğu için gecikmesi de attığımız kollara göre yüksek olacak. Hz'i de düşük.

Attığımız kollar da tak çalıştır

Ayrıca adını sadece sizler duymamışsınız bu markaların Yurt dışında kimse Xbox kolu tercih etmiyor bilgisayara? Neden acaba değil mi? Düşünelim...

Ne Hz, ne gecikmeden dolayı sorun yaşıyorum. Kolumu takıp hiçbir şey düşünmeden oynuyorum. Şarjlı pillerim olsa da hala şarjım bir kez bitti o da cihazı aldığımda gelen pillerdi. Pil öyle büyük bir dert değil.

Kimse tercih etmiyor mu? Sürekli koleksiyon yapanların videosu çıkıyor karşıma. Üstelik renkten dolayı sorun yaşamıştım ve Microsoft anında değiştirdi. Bunu hangi marka sağlar?

"Ne Hz, ne gecikmeden dolayı sorun yaşıyorum."

Yüksek Hz'li ve düşük gecikmeli kol denemediğiniz sürece bunu anlayamazsınız ki

"Şarjlı pillerim olsa da hala şarjım bir kez bitti o da cihazı aldığımda gelen pillerdi. Pil öyle büyük bir dert değil."

Pil dertli diyen olmadı. Ancak şarjlı pil almadığınız sürece o kola sonsuza kadar pil almaya devam edersiniz.

Konu sahibi kendi tercih yapsın, ürünü denemeden yorum yapmıyorum ben. Şu an elimde Xbox kolu tutuyorum, önerdiğim kolları da denedim.

"Sürekli koleksiyon yapanların videosu çıkıyor karşıma."

Koleksiyon yapanların alması ne kadar doğru bir şey biliyor musunuz?

"Üstelik renkten dolayı sorun yaşamıştım ve Microsoft anında değiştirdi."

Yenilenmiş ürün ile değişiyor Microsoft Yurt dışı firmaları sıfır ürünle bile değişiyor, hatta eski ürünü istemiyorlar genellikle.

Kabloyla bağladığımda da deneyimde fark görmüyorum. Hocam işin teknolojisi evet daha iyi olabilir ama akşamları gelip 1-2 saat koltuğa uzanıp oyun oynayan adam için böyle şeyler anlamsız oluyor.

Kabloyla bağladığımda da deneyimde fark görmüyorum. Hocam işin teknolojisi evet daha iyi olabilir ama akşamları gelip 1-2 saat koltuğa uzanıp oyun oynayan adam için böyle şeyler anlamsız oluyor.

"Hocam işin teknolojisi evet daha iyi olabilir ama akşamları gelip 1-2 saat koltuğa uzanıp oyun oynayan adam için böyle şeyler anlamsız oluyor."

Tam da bu noktaya değinmek isterim, bluetooth ile uğraşmayıp direkt kolun üstündeki butona basıp oynamak kadar rahat şey yok. Xbox kolunda kolu açıyorsunuz, eşleşme moduna sokuyorsunuz, cihazı seçiyorsunuz Windows'tan sonra.

2.4G dongle'ın gecikmesi neredeyse sıfır. Bahsettiğim koldan sonra Xbox'ı elime alınca hissediyorum maalesef o bluetooth gecikmesini.

Bu ikisinden birini al geç.

Hocam çok kastınız be, PS5 kolu da alırım ya da Xbox ikisinden biri işte, pil falan fark etmiyor, ben onları istiyorum sadece çocukluktan kalan içimde ukte hocam, öyle abartılı oyunlar oynamıyorum ki hikayeli oyunlar için kolu alıyorum bir de pes FIFA. FIFA çok iyi oynayan birisi değilim kariyer falan yapıyorum o kadar.

Kasmaya gerek yok. Bende DualSense de var Xbox da. İkisi de güzel. Xbox her konuda dahaa rahat PC'de. Xbox al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…