5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 8 Ağustos 2024 #11 Geraltın kılıcı dedi: Bastığımda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır.
Geraltın kılıcı dedi: Bastığımda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #12 573 dedi: Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı.
573 dedi: Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıkmadı.
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #13 Arnadimo dedi: Bu yasaklar artacak gibi görünüyor, şu anlık Psiphon indirdim ama yedek olarak daha fazla VPN indirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Cloudflare WARP'tan şaşma hocam. Ben yayladayım ve Turkcell 4.5G mobil veri kullanıyorum, aldığım sonuçlar eklediğim fotoğrafta mevcut.
Arnadimo dedi: Bu yasaklar artacak gibi görünüyor, şu anlık Psiphon indirdim ama yedek olarak daha fazla VPN indirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Cloudflare WARP'tan şaşma hocam. Ben yayladayım ve Turkcell 4.5G mobil veri kullanıyorum, aldığım sonuçlar eklediğim fotoğrafta mevcut.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #14 573 dedi: Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Zero Trust diye bir şeyi açtı.
573 dedi: Görev çubuğunda 3 tane nokta var (...) Ona tıklar mısın? Büyük ihtimalle orada logosu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Zero Trust diye bir şeyi açtı.
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #15 Geraltın kılıcı dedi: Bastığımda açılmıyor. Zorin OS kullanıyorum ve "WARP özellikli" diye bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında mevcut.
Geraltın kılıcı dedi: Bastığımda açılmıyor. Zorin OS kullanıyorum ve "WARP özellikli" diye bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında mevcut.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #16 Negative Sir dedi: Ayarlar kısmında mevcut. Eki Görüntüle 72561 Genişletmek için tıkla... Ben Windows kullanmıyorum.
Negative Sir dedi: Ayarlar kısmında mevcut. Eki Görüntüle 72561 Genişletmek için tıkla... Ben Windows kullanmıyorum.
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 8 Ağustos 2024 #17 Geraltın kılıcı dedi: Zero Trust diye bir şeyi açtı. Genişletmek için tıkla... Açılan uygulamanın ekran görüntüsü atabilirmisin?
Geraltın kılıcı dedi: Zero Trust diye bir şeyi açtı. Genişletmek için tıkla... Açılan uygulamanın ekran görüntüsü atabilirmisin?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #18 Geraltın kılıcı dedi: Ben Windows kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Muhtemelen ayarlardadır. Uygulamayı Cloudflare'in kendi sitesinden mi indirdiniz veya terminalden orijinal komutlarımı yazdınız?
Geraltın kılıcı dedi: Ben Windows kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Muhtemelen ayarlardadır. Uygulamayı Cloudflare'in kendi sitesinden mi indirdiniz veya terminalden orijinal komutlarımı yazdınız?
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 8 Ağustos 2024 #19 Geraltın kılıcı dedi: Ben Windows kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin.
Geraltın kılıcı dedi: Ben Windows kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #20 573 dedi: Açılan uygulamanın ekran görüntüsü atabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Sİzin attığınıza benzemiyor ve hotmail uzantısı istiyor. Warp ile alakasız diye düşünüyorum. 573 dedi: Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kodu zaten yazdım.
573 dedi: Açılan uygulamanın ekran görüntüsü atabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Sİzin attığınıza benzemiyor ve hotmail uzantısı istiyor. Warp ile alakasız diye düşünüyorum. 573 dedi: Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kodu zaten yazdım.