Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #21 573 dedi: Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vaktinde SteamOS kullandım. Linux'un ne kadar farklı olduğunu bilirim. Geraltın kılıcı dedi: Sizin attığınıza benzemiyor ve Hotmail uzantısı istiyor. WARP ile alakasız diye düşünüyorum. Kodu zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen konu aç oradan devam edelim. Burası fazla karışmasın.
573 dedi: Linux'ta çok farklıymış. Terminal üzerinden kod yazıp açılıyormuş. Bu videoya göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vaktinde SteamOS kullandım. Linux'un ne kadar farklı olduğunu bilirim. Geraltın kılıcı dedi: Sizin attığınıza benzemiyor ve Hotmail uzantısı istiyor. WARP ile alakasız diye düşünüyorum. Kodu zaten yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen konu aç oradan devam edelim. Burası fazla karışmasın.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #22 Negative Sir dedi: Vaktinde SteamOS kullandım. Linux'un ne kadar farklı olduğunu bilirim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS kullanıyorum kafam rahat. Open VPN nasıl?
Negative Sir dedi: Vaktinde SteamOS kullandım. Linux'un ne kadar farklı olduğunu bilirim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS kullanıyorum kafam rahat. Open VPN nasıl?
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 8 Ağustos 2024 #23 Geraltın kılıcı dedi: Zorin OS kullanıyorum kafam rahat. Open VPN nasıl? Genişletmek için tıkla... Open VPN'de iyidir. Alternatif olarak Proton VPN'e bakabilirsin.
Geraltın kılıcı dedi: Zorin OS kullanıyorum kafam rahat. Open VPN nasıl? Genişletmek için tıkla... Open VPN'de iyidir. Alternatif olarak Proton VPN'e bakabilirsin.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #24 573 dedi: Open VPN'de iyidir. Alternatif olarak Proton VPN'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dağıtımın direk içinde OpenVPN var.
573 dedi: Open VPN'de iyidir. Alternatif olarak Proton VPN'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dağıtımın direk içinde OpenVPN var.
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #25 Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından vpn sunucusu ekle istersen. Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin?
Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından vpn sunucusu ekle istersen. Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin?
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #26 Negative Sir dedi: Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından VPN sunucusu ekle istersen. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Negative Sir dedi: Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından vpn sunucusu ekle istersen. Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2024-08-08 03-01-33.webp 5,6 KB · Görüntüleme: 75
Negative Sir dedi: Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından VPN sunucusu ekle istersen. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Negative Sir dedi: Pptp olarak Zorin OS'un kendi ayarlarından vpn sunucusu ekle istersen. Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla...
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #27 @Geraltın kılıcı + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin?
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #28 Negative Sir dedi: Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin? + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attım. Negative Sir dedi: @Geraltın kılıcı + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... PPTP olanı diyorsunuz değil mi?
Negative Sir dedi: Ayarlarda VPN kısmının fotoğrafını atabilir misin? + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attım. Negative Sir dedi: @Geraltın kılıcı + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... PPTP olanı diyorsunuz değil mi?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 8 Ağustos 2024 #29 Geraltın kılıcı dedi: Attım. Pptp olanı diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Oranın tam fotosu.
Geraltın kılıcı dedi: Attım. Pptp olanı diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Oranın tam fotosu.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #30 Negative Sir dedi: @Geraltın kılıcı + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attım fotoğrafları. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2024-08-08 03-03-37.webp 5,6 KB · Görüntüleme: 82 Ekran Görüntüsü - 2024-08-08 03-04-25.webp 10,9 KB · Görüntüleme: 71
Negative Sir dedi: @Geraltın kılıcı + Ksımına tıkalyıp tekrar fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attım fotoğrafları.