Tamam.14 yıllık ürün öneriyorsunuz, ergonomi olarak da vasat. Bu bütçeye zaten asla alınmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Düzenledim.Yanlış bilgi. DS4 for Windows uygulamasıyla kablosuz bir şekilde bağlanabiliyoruz, hatta direkt olarak o uygulama olmadan bile kullanabiliyoruz ama desteği olmayan oyunlarda düzgün çalışmıyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWSRLXXC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Arada stokları oluyor geçen gün görmüştüm 1621 TL idi. ben satın aldm kullandım normal xbox kolu ile aynı hissi var güzel.
Ultimate C veya 9. nesil Xbox gamepad al geç hocam.
Bu bütçeye C değil de Bluetooth modeli iyi gider bana kalırsa.Ultimate C veya 9. nesil Xbox gamepad al geç hocam.
Ultimate C ve 9. Nesil de pek farklı değiller.
- Makaleler
- 50
Karar konu sahibinin olsa da kötü ürün önermenin anlamı yok. Konu sahibi zaten bilmediği için konu açıyor, kötü önerilerle konu sahibinin aklını bulandırmamanız mantıklı olur. F710 kötü bir gamepad değil ancak F710 almak için insanların sebepleri olmalı. Mesela yurt dışından alma imkanı olmayacak, bütçeyi 100 lira bile arttırma imkanı olmayacak; anca öyle durumlarda alınabilir bir ürün. Alınabilirliğini sağlayan tek şey de deadzone performansının çok iyi olması. Ergonomi kısmı öznel, ona bir şey diyemem; lakin bağlantı kopması sorunu yaşayan çok var, ben de F710 kullanıyorum henüz böyle bir sorun yaşamadım ancak azımsanmayacak kadar yaşayan var.Arkadaşa ürün öneriyorum. Karar konu sahibinin. Gelipte burada 14 senelik ürün alınmaz gibi konuşmalar yakışmıyor.
Güzel yorumun için teşekkür ederim.Bu kol artık biraz eskidi gibi, yeni kollar daha ergonomik bence.
Biraz?Bu kol artık biraz eskidi gibi, yeni kollar daha ergonomik bence.
- Makaleler
- 3
Yeni konular
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-