Bütçe
₺1500-₺2000
Aktif BlackShark V2X kullanıcısıyım ve müzik performansı hoşuma gitmiyor. Sadece müzik performansına bakarak kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü ya da kulak içi fark etmez, kablosuz bir şey arıyorum. Dinlediğim sabit bir müzik türü yok, genel olarak iyi olsa çok iyi olur. Stüdyo kulaklığı düşünmüştüm fakat hiç anlamadığım için bütçe ne kadar olursa, hangi model tercih edilmeli falan bilmiyorum. Mikrofon olmasa bile kâfiyim. Yurt dışı düşünmüyorum fakat önerinizi yaparsanız, Almanya üzerinden getirtebilirim (kulak üstü olması şartıyla). Her bütçe için öneri yaparsanız sevinirim. Eğer çok fazla fark varsa biraz daha birikim yapıp daha üst seviye bir kulaklık alabilirim. Buds FE düşündüm fakat bilgisayara bağlanıyor mu, performansı nasıl bilmiyorum.

Eğer dinlediğim şarkı türlerine göre kulaklık seçmem gerekirse genelde ILLIT tarzı grupları dinliyorum.

Son düzenleme:
Ekolayzer ayarı yaptın mı?

Peace EQ ve Equalizer APO indirip aşağıdaki ayarları yapabilirsin:

1754521158454.webp

Ekolayzer ayarı yaptın mı?

Peace EQ ve Equalizer APO indirip aşağıdaki ayarları yapabilirsin:

Zamanında çok uğraştım hocam v2X EQ ile. Müzik için tatmin etmiyor. Özellikle konu sahibini tatmin edeceğini hiç sanmıyorum. Barracuda X e geçtiğimde dünya var mış dedim.

Kulaklığın kulaktan düşme gibi bir problem yaşar mıyım? Müzik için tatmin eder mi? İstiyorsanız ek olarak bütçenin üstünde kulaklıklar önerebilirsiniz. Eğer çok değecek, kaliteli bir ürün olursa bütçeye 1 ay bekleyip ekleme yapıp alabilirim.

Kulaklığın kulaktan düşme gibi bir problem yaşar mıyım? Müzik için tatmin eder mi? İstiyorsanız ek olarak bütçenin üstünde kulaklıklar önerebilirsiniz. Eğer çok değecek, kaliteli bir ürün olursa bütçeye 1 ay bekleyip ekleme yapıp alabilirim.
Cmf buds bütçesinin en iyisi telefon Samsung değilse. Kulaktan düşme gibi bir problem yaşamadım ben. Müzik için tatmin edici. Bass seviyorsanız fazlasıyla tatmin eder. İncelemesini yaptım bir bakın derim. @Simon

Neden telefon Samsung değilse? Arada bir alacağım kulaklığı mobil cihazımdada kullanmak isterdim. @michaelscofield

Ek olarak çok merak ettiğim bir konu var, stüdyo kulaklıkları bu işler için midir? Eğer öyleyse ne kadar bütçe ile tercih edilmeli?

Neden telefon Samsung değilse? Arada bir alacağım kulaklığı mobil cihazımdada kullanmak isterdim. @michaelscofield
Samsung cihazlara özel bir SSC Kodek var ses kalitesine etki ediyor. Samsung harici başka cihazda çalışmıyor. Telefon Samsung ise buds fe alınabilir fakat iş PC ye geldiğinde Cmf buds önde.

Ek olarak çok merak ettiğim bir konu var, stüdyo kulaklıkları bu işler için midir? Eğer öyleyse ne kadar bütçe ile tercih edilmeli?
Stüdyo kulaklıkları hakkında bilgim yok. Simon hoca görünce yardımcı olur o konuda.

Yeri geldiğinde iki cihaz içinde kullanmayı planlıyorum. Bilgisayarda kullanacağım ürünü direkt takıp mobildede kullanırım diye düşünüyordum. Bu bütçelerde pek bir şey yok galiba, ekleme yapıp ne tercih edilebilir? G733 gibi kulaklıklarda var fakat oyuncu adı altında geçtiğinden yaklaşasım gelmiyor. HD 350BT var fakat düşük segment ürünü sanırım. @michaelscofield