Detaylar
Kim cevapladı?Kaspesky veya BitDefender hocam ama bunların internet secruty veya üst paketlerini alın.
Kaspesky kullanmayı düşünüyorum. Diğer arkadaşlar VirusTotal önermişler ona da bakacağım. İndirdiğim sitede büyük problemle karşılaşmadım sadece C diskinde dolar işaretli dosya ya denk gelince sildiğim oldu arka planda herhangi çalışan programa denk gelmedim.
Kalenderadam
Başarılı
Linux için hiç bir bilgim yok linux için viris programı var mı?Windows kullanacak olsaydım, Virustotal + Bitdefender + Malwarebytes üçlüsünü kullanırdım. Belki Norton'u kullanabilirim; Bitdefender biraz pahalı gelmişti.
ClamAV var hocam.Linux için hiç bir bilgim yok linux için viris programı var mı?
ClamAVNet
Uyuyan Sincap
Üstün
Merhaba, güvendiğim bir siteden indirmiş olduğum oyunlar için ne olur olmaz PC korumak istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım veya Windows'un güvenliği yeterli olur mu? Genel tarama var ve dosya tarama indirdiğim dosyaların setupunu çalıştırmadan taramalı mıyım?
Not: Genelde orijinal oyun alırım ama fiyat yüksekliğinden dolayı önce deneyip indirime düştüğünde kütüphaneye ekliyorum çünkü sevdiğim oyunları tekrar tekrar oynayan biriyim.
Kaspersky Free veya BitDefender Free.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-